Connect with us

slideshow

Μεγάλη ανατροπή στην Πεύκη- Μπαράζ με Περαμαϊκό

Πέτυχε γκολ στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή

Published

on

Στο γήπεδο της Πεύκης αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Στο τρίλεπτο συν τις καθυστερήσεις που έμεναν από το προηγούμενο παιχνίδι που είχε διακοπεί και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, η Πεύκη κατάφερε να σημειώσει γκολ με πέναλτι σε βάρος του Περαμαϊκού και πλέον η άνοδος στο περιφερειακό πρωτάθλημα θα κριθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες σε αγώνα μπαράζ. Και αυτό γιατί με το 3-1 η Πεύκη ισοφάρισε την ήττα με 2-0 στο Πέραμα

Στα λεπτά που παίχτηκαν έγιναν πολλά παρουσία 100 φιλάθλων και πέντε διμοιριών ΜΑΤ. Δύο αποβολές, ένα πέναλτι και κυρίως η μεγάλη ανατροπή που έδωσε το φιλί ζωής στην Πεύκη.

Στο 92΄αποβλήθηκε ο Σακελλαρίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο επειδή ζήτησε πέναλτι. Στη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι στον διαιτητή Βράκα.

Στο 97΄και ενώ ο διαιτητής ήταν έτοιμος να σφυρίξει τη λήξη ο Φωτεινάκης ανέτρεψε τον Μαρκομιχάλη μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλάθλων των γηπεδούχων. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ετόκα και αμέσως ο διαιτητής σφύριξε λήξη για να ακολουθήσει πανδαιμόνιο πανηγυρισμών για τη μια πλευρά και σκυμμένα κεφάλια για τους Περαματιώτες. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Καραγιάννης.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Περαμαϊκού ενώ ο διαιτητής είχε πει ότι θα παιχτεί το τρίλεπτο και τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις, κράτησε επιπλέον ενάμιση λεπτό, υποστηρίζοντας ότι το τέρμα επετεύχθη στο 98 και 30 λεπτό.

ΠΕΥΚΗ: Κούνουπας, Κωστάκης, Καραμπέτσος, Ψιλούδης, Παπαγιώργης, Ετόκα, Πλυθίδης, Βάλσαμος, Σακκελαρίου, Καραδήμος, Μαρκομιχάλης.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Φωτεινάκης, Παπακαλοδούκας Π, Καραγιάννης, Αντιμαχίτης, Νίκο, Τάνκας, Συρράκος, Γεωργίου, Σαλιμπάσα, Παπακαλοδούκας Α.

Eυχαριστούμε θερμά το πρακτορείο IN TIME για το φωτογραφικό υλικό

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply