Connect with us

4ος Όμιλος

Η Προοδευτική απέκτησε τον Λαζούρα

Published

on

Τον Νίκο Λαζούρα απέκτησε η Προοδευτική πραγματοποιώντας την πέμπτη φετινή μεταγραφή της .

Ο 24χρονος άσος που αγωνίζεται με επιτυχία τόσο σαν στόπερ όσο και σαν αμυντικός μέσος είχε παίξει και πριν από τρία χρόνια στους Κορυδαλλιώτες . Τελευταία αγωνιζόταν στην Τριγλία Ραφήνας.

Ο Λαζούρας έχει παίξει επίσης σε Πανιώνιο, Κοζάνη Ζάκυνθο .

Αυτή είναι η πέμπτη μεταγραφή των « βυσσινί» . Έχουν προηγηθεί αυτές του τερματοφύλακα Παγώνη, των μεσοεπιθετικών Λέκκα και Πέππα και του επιθετικού Κρίστο.

Όπως μας είπε ο πρόεδρος της Προοδευτικής Βασίλης Κατσαρός  θα ακολουθήσουν κι άλλες κινήσεις τις επόμενες μέρες και πρόσθεσε:

« Προσπαθούμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές ώστε να έχουμε σοβαρή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα  . Δημιουργούμε την ομάδα του μέλλοντος » .

*Σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό Λύσανδρο Γεωργαμλή και τον συνεργάτη του Παναγιώτη Στυλιανόπουλο γίνονται ήδη κινήσεις για το αθλητικό κέντρο που θα κάνει την προετοιμασία της η ομάδα .

*Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο μέχρι τώρα συνεργάτης προπονητής Κώστας Λαμπαδάριος , όπως γράψαμε χθες . Για την αποχώρηση του ο νεαρός  τεχνικός μας είπε:

« Μου προτάθηκε να αναλάβω άλλο πόστο στην ομάδα , αλλά δεν δέχτηκα. Ευχαριστώ τους παίκτες και τον κόσμο για την συνεργασία . Εύχομαι στην Προοδευτική καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα.»