Connect with us

7ος Όμιλος

Η συγνώμη του Παπανικόλα

Published

on

Απολογήθηκε ο κεντρικός αμυντικός του Αιγάλεω, Μιχάλης Παπανικόλας για το επεισόδιο που είχε με τους φιλάθλους της ομάδας στο ματς με τον ΠΑΣ Κόρινθο.

Αναλυτικά, το κειμενο

Φίλαθλοι

Συμπαίκτες μου προπονητικό team, διοίκηση θα ήθελα να ζητήσω πραγματικά ταπεινά μια μεγάλη συγνωμη για το δυσάρεστο γεγονός που συνέβη εν ώρα του κυριακάτικου αγώνα μετά την επίτευξη του τέρματος νικηφόρου για την ομάδα μας και επιστροφή της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Απάντησα με άσχημο τρόπο, σε κάποια λόγια σε βάρος μου και σε βάρος των συμπαίκτών μου και δεν έβρισα ποτέ το ΑΙΓΑΛΕΩ μόνο 4-5 άτομα που αναφέρονταν στο όνομα μου και στους συμπαίκτες μου ότι έχουμε μειωμένη απόδοση.

Απολογούμαι για την ανήθικη και αυθόρμητη και αυθόρμητες δηλώσεις μου τις οποίες ανακαλώ και επ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη φανέλα της ομάδας που φορώ και σαν φίλοι πιστοί που είστε ζητάω την κατανόηση σας, θα ήθελα πραγματικά να μην με κρίνεται από μια πράξη της στιγμής που έγινε πάνω στη ροή του παιχνιδιού.

Δεν έπρεπε να αντιδράσω και δεν ξέρω γιατι μου βγήκε η συμπεριφορά που προήλθε από την πίεση του αγώνα και η ένταση που είχαμε, με οδήγησαν σε μια αντίδραση που δεν με εκφράζει, ούτε ως ποδοσφαιριστή, ούτε ως άνθρωπο.

Τέλος οφείλω να ξανά ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη απ’ όλου σας και να κατανοήσετε την άτυχη και ακόμη στάση μου.

Αν θέλετε αγκαλιάστε με και πάλι όπως κάνατε από το πρώτο φιλικό παιχνίδι, από το πρώτο επίσημο παιχνίδι από την πρώτη στιγμή.

Αφήστε να με ζήσω το όνειρο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο ποδοσφαιριστής, Μιχάλης Παπανικόλας.