Connect with us

slideshow

Θέμα… με Παλαιοχωρίτη στον Ιωνικό;

Published

on

Ανακοίνωση με αφορμή δηλώσεις σε αθλητική εφημερίδα του μέλους της διοικούσας επιτροπής του Ιωνικού κ.

Παλαιοχωρίτη  (σχετικά με τα επεισόδια του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ),  εξέδωσε η παραπάνω επιτροπή του συλλόγου της Νεάπολης. Αναλυτικά αναφέρει:

 

“Με αφορμή δηλώσεις του αντιπροέδρου του Ιωνικού κ. Στέλιου Παλαιοχωρίτη οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας στην εφημερίδα “το Φως” και αφορούσαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και θέματα που άπτονται της μορφής του φιλικού αγώνα, επισημαίνεται οτι :

 

Οι δηλώσεις έγιναν εν αγνοία των υπολοίπων μελών της Διοικούσας Επιτροπής και απηχούν θέσεις και απόψεις του κ. Παλαιοχωρίτη.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο Ιωνικός είναι σταθερά προσανατολισμένη στην προσπάθεια εξάλειψης κάθε μορφής βίας στα γήπεδα και συνεπώς κάθετα αντίθετη σε τοποθετήσεις, δηλώσεις η απόψεις που διαταράσσουν το κλίμα ομαλής διεξαγωγής των αγώνων η υποθάλπουν μορφές βίας.

 

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής διαπνέονται από αισθήματα φιλίας , αλληλεγγύης, ευγενούς άμιλλας και κυρίως σεβασμού προς τους αντιπάλους και την ιστορία τους. Είναι αδιανόητο και ανεπίτρεπτο άτομα που μετέχουν στην προσπάθεια αναγέννησης του Ιωνικού να λοιδωρούν η να προσβάλλουν με δημόσιες τοποθετήσεις τους παράγοντες και επαγγελματίες απο το χώρο του ποδοσφαίρου.

 

 

Η Διοικούσα Επιτροπή καταδικάζει οποιασδήποτε μορφής επεισόδια απ όπου κ αν προέρχονται και δηλώνει αποφασισμένη να λάβει όλα τα προσήκοντα μέτρα για την αποφυγή ανάλογων φαινομένων στο μέλλον

 

Το θέμα που έχει ανακύψει απο τις δηλώσεις του κ. Στέλιου Παλαιοχωρίτη θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ιωνικου τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου”.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply