Connect with us

4ος Όμιλος

Θέμα με Πατινιώτη στον ΟΦΗ

Published

on

Με νέα πρόσωπα στην σύνθεση του, θα παραταχθεί ο ΟΦΗ, στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕ Ηράκλειο στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (3μμ). Στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια τέθηκαν τέσσερα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ τον Ιανουάριο. Στα χέρια των ανθρώπων του ΟΦΗ βρίσκονται τα δελτία των Ερικ Γουόρντεν, Ελντον Καλέ, Αγγελου Χαντί και Γιώργου Τουγλή, οι οποίοι είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ για το προσεχές παιχνίδι.
Από την επόμενη εβδομάδα ο Νίκος Νιόπλιας θα μπορεί να υπολογίζει και στους Μπουρσέλη, Πίτσο, Φουκαράκη, Νάστο και Δερμιτζάκη, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με την Κηφισιά.

ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ Ο ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ-ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής (3μμ) με την Α.Ε. Ηράκλειο στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.
Στην προπόνηση της Πέμπτης (11/2) ο Θανάσης Πατινιώτης, αποχώρησε με διάστρεμμα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι είναι αμφίβολη.
Αντίθετα ο Ζτράβκο Πόποβιτς προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια για την αναμέτρηση.

ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΦΑΜΠΙΝΙΟ ΚΑΙ ΓΚΟΥΜΑΣ

Ανεβάζουν συνεχώς στροφές στον ΟΦΗ ο Βραζιλιάνος Φαμπίνιο και ο Γιάννης Γκούμας, οι οποίοι μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχουν μπεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Οι δυο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από επεμβάσεις στον ώμο (Φαμπίνιο) και τους προσαγωγούς (Γκούμας), δουλεύουν καθημερινά σε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης από τον φυσικοθεραπευτή του ΟΦΗ Κώστα Παππά, με καθημερινές προπονήσεις σε πισίνα και στο γήπεδο και το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, θεωρεί ότι σύντομα και αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές, θα τεθούν στην διάθεση της ομάδας.