Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θανάσης Γάκης: Ισως δεν ξαναασχοληθώ με τον χώρο…

Published

on

Μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Μικρασιατικό, ο μέχρι τώρα προπονητής της ομάδας Θανάσης Γάκης μίλησε στην ιστοσελίδα μας και ας δούμε τι μας είπε…

Μετά από συζήτηση και από κοινού απόφαση με τον Κώστα Σταμπουλιδη έληξε η συνεργασία μου με τον Μικρασιατικό. Απόφαση που πραγματικά με στεναχωρεί γιατί έχω μόνο φίλους εκεί αλλά για προσωπικούς λόγους από την πλευρά μου και λόγο κακών αποτελεσμάτων αλλά και πάνω απ’ όλα για το καλό της ομάδας θεωρώ ότι είναι μια σωστή απόφαση. Εγώ προσωπικά αν και αγαπώ το ποδόσφαιρο αποφάσισα να κάνω ένα μεγάλο διάλειμμα για να μην πω ότι δεν θα ασχοληθώ ξανά με τον χώρο αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα τον Σταμπουλιδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, για την άριστη συνεργασία που είχαμε και την στήριξη του και του εύχομαι ότι καλύτερο. Θα είμαι δίπλα του σε ότι χρειαστεί. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Ηλία Μιχαηλίδη και τον Δημήτρη τον Αναγνώστου για την συνεργασία μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και τις θερμότερες ευχές μου στους ποδοσφαιριστές που είχα για τη συνεργασία που είχαμε και πιστεύω ότι θα δείξουν αυτό που είναι πραγματικά, γιατί η αξία τους είναι για πολύ παραπάνω από αυτό που φαίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.