Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το αντίο του Κώστα Γεωργιάδη στον Μικρασιατικό

Published

on

Με μια πολύ όμορφη ανάρτηση ο Κώστας Γεωργιάδης έκανε γνωστή την αποχώρηση του από τον Μικρασιατικό.

Αναλυτικά…

Όπως το τραγούδησε κάποτε ο Στράτος, έτσι το πράττω και δηλώνω ότι Κύριος ήρθα και Κύριος φεύγω από την ομάδα του Α.Ο. Μικρασιατικός Καισαριανής. Μετά από αρκετά χρόνια λοιπόν αποχωρώ.

Αγαπήθηκα και αγάπησα το Σύλλογο εντούτοις οι συνθήκες είναι αυτές που δείχνουν την έξοδο. Φεύγω περήφανος και σίγουρος για τη προσπάθεια που κατέβαλα να βελτιώσω την Ακαδημία και τα παλικάρια της ως ανθρώπους και ως αθλητές αλλά και να βοηθήσω την Ανδρική ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της κάθε φορά. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι κοιτώντας τον καθένα στα μάτια και με μια δυνατή χειραψία για όλους … ποδοσφαιριστές, γονείς, προπονητές, παράγοντες. Φεύγω πιο γεμάτος από γνώσεις και συναισθήματα. Φεύγω ως φίλος όμορφα και κιμπάρικα.

Κρατώ χαραγμένες στη ψυχή μου με βαθιά συγκίνηση όλες τις στιγμές, όμορφες και άσχημες, όλες τις δυνατές εμπειρίες και φυσικά κρατώ και τα δικά μου λάθη ως οδηγό για το ‘’Αύριο’’ για να προβληματιστώ να βελτιωθώ να εξελιχθώ και ελπίζω να καταφέρω να πάω ΄΄one step beyond΄΄!!

Υ.Γ.1 Ευχαριστώ όλα τα παλικάρια μου για τη συνεργασία μας όλα τα χρόνια. Να βάζετε υψηλούς στόχους και να μοχθείτε να τους πετύχετε. Να αγάπατε τη ψυχή σας και να συνεχίσετε ν’αθλείστε. Σε μια σχέση η γνώση που παρέχεται είναι αμφίδρομη.. σας ευχαριστώ λοιπόν για τις γνώσεις που αποκόμισα προπονώντας εσάς και ζητώ συγνώμη αν αδίκησα άθελα μου κάποιον.

Υ.Γ.2 Ευχαριστώ τους γονείς των αθλητών της Ακαδημίας για τη στήριξη και την επικοινωνία-συνεργασία με γνώμονα πάντα το καλό το παιδιών.

Υ.Γ.3 Ευχαριστώ τέλος τους ανθρώπους που συνεργάστηκα περισσότερο αυτά τα χρόνια, τον καθένα για ξεχωριστό λόγο, τον Πρόεδρο Ηλία Μιχαηλίδη ( Mikrasiatikos Kaisarianis ) , τον Makis Griparis , τον εκτορας ελευθεριου , τον Giannis Tsoukaris και φυσικά τον έναν και μοναδικό ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗ ,τεχνικό διευθυντή και όχι μόνο της ομάδας, που με πίστεψε, με στήριξε σε δύσκολες στιγμές, ανέχτηκε όλες τις τρέλες μου, ήταν πάντα δίπλα μου ως φυσική και ψυχική παρουσία.