Connect with us

4ος Όμιλος

Θανέλλας: Οι ομάδες καταξιώνονται με νίκες

Published

on

Μέσω επίσημης θέσης η Προοδευτική θέλησε να ευχηθεί με αφορμη την έναρξη του πρωταθλήματος ότι καλύτερο στις ομάδες που θα βρει αντιμέτωπη. Συγκεκριμένα, στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Η ομάδα της Προοδευτικής εύχεται σε όλους τους ‘αντιπαλους’ υγεία και επίτευξη των στόχων. Εύχεται επίσης καλή χρονιά στους διαιτητές, στους γιατρούς αγώνων και σε όλους όσους θα είναι κοντά στο να κρατήσουμε τη Γ’ Εθνική στο επίκεντρο του καλού ενδιαφέροντος. Θα είμαστε αμέριστοι βοηθοί και συνεργάτες του ακούραστου κ. Τζανόπουλου καθώς και της ΕΠΟ προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα αξιόπιστο και όμορφο πρωτάθλημα.Καλούμε όλες τις ομάδες να νιώσουν φιλόξενα στην έδρα μας και να το ανταποδώσουν αυτό. Φέτος μέσα στη Νίκαια, εμείς θα παίζουμε με 12 χωρίς δικαίωμα ένστασης από τους αντιπάλους. Ο υπέροχος κόσμος μας καλείται από τους ποδοσφαιριστές μας, την διοίκηση και τον προπονητή μας να είναι στο πλευρό μας με αγάπη, υπομονή αλλά και εξυπνάδα. Ακρότητες δεν χωρούν και σίγουρα θα βλάψουν την προσπάθεια μας. Κάποια ανάλογη προσπάθεια είχε ξεκινήσει το 2014 και όλοι θυμόμαστε με υπερηφάνεια το αποτέλεσμα. Η ακούραστη διοίκηση των κκ Κατσαρού-Λεμονη είναι καθημερινά δίπλα μας. Εκπληρώνει την παραμικρή επιθυμία πριν γίνει αυτή ανάγκη’.

Στο μεταξύ στην κουβέντα που ειχαμε με τον τεχνικό, Φώτη Θανέλλα δεν προέκυψε κάποια είδηση, με τον έμπειρο προπονητή να αρκείται στο εξής: Εύχομαι υγεία σε όσους συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα. Πιο πολύ στα παιδιά, τους ποδοσφαιριστές των ομάδων. Οι ομάδες καταξιώνονται με νίκες εντός των γηπέδων και όχι με χτυπήματα ‘κάτω από τη μέση’ εκτός γηπέδων. Διαθέτουμε μια τεράστια διοίκηση η οποία καθημερινά είναι δίπλα μας προεξέχοντος του κ. Κατσαρού χωρίς να αδικώ τον κ. Λεμονή που έιναι εκτός Αθηνών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ένα πλήρες ρόστερ ποδοσφαιριστών, τη συμμετοχή παλαιότερων παραγόντων με επιτυχία όπως ο κ. Σταματιάδης. Και βέβαια τη μεγάλη μας δύναμη τον κόσμο μας που θεωρώ δεδομένο ότι θα βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό μας. Καλή αρχή να έχουμε’!