Connect with us

7ος Όμιλος

Θετική εικόνα ο Ηλυσιακός στο φιλικό με τον Αήττητο Σπατων (3-1)

Published

on

Εκρηκτικός ήταν ο Ηλυσιακός στο φιλικό που έδωσε με τον Αήττητο Σπάτων επικρατώντας με το ευρύ 3-1.
Η ομάδα από του Ζωγράφου προσπάθησε στο α μέρος να περιορίσει τα επιθετικά ατού του Αήττητο κάτι που το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό ενώ, στην επανάληψη βελτίωσε την απόδοση της και από τη στιγμή που πέτυχε το 1-0 στη συνέχεια πήρε ψυχολογία και πέτυχε άλλα δυο όμορφα τέρματα.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου αν μη τι άλλο έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον Βοιωτό κόουτς να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής σε παίκτες από την εφηβική ομάδα, με τους τελευταίους να παρουσιάζουν θετική εικόνα.
Από την άλλη, ο Αήττητος έδειξε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά ενόψει των αγώνων μπαράζ, αφού στο β’ μέρος η ομάδα της Ανατολικής Αττικής προβλημάτισε με την απόδοση της. Όσον αφορά την εικόνα του α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Διαμαντάρα
Στο α’ μέρος ο Αήττητος μπήκε δυνατά στο ματς έχοντας καλή κυκλοφορία και καλές στιγμές με τον Κρητικό κυρίως.
Στο 20′ μάλιστα η τύχη γύρισε την πλάτη στο συγκρότημα από την Ανατολική Αττική αφού ο Γιώργος Κατσικογιάννης είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στο δοκάρι.
Στην επανάληψη, ο Ηλυσιακός παρουσίασε εξαιρετική εικόνα, έχοντας συνοχή, καλά τρεξίματα, σωστή προσέγγιση και ανάπτυξη στο παιχνίδι του πετυχαίνοντας το 1-0 με τον Τριανταφύλλου μετά από ασίστ του Κατσίβελα.
Στο 63′ ο Μάλτσι, έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με σουτ έκανε το 2-0, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Ιωάννου στο 68′ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στα τελευταία λεπτά ο Κρητικός με πέναλτι.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου) Διαμαντάρας (66′ Λώλος (85′ Καπατσώρης), Κατσίβελας (75′ Χρηστου), Μέξης (84′ Υπο Δοκιμην), Πιπίνης (70′ Σταμούλης), Μουσταφίδης, Λαμπρόπουλος (62′ Κονδύλης (83′ Μουρούτης)), Σαμιώτης (56′ Αμανατίδης), Γκέζος (52′ Ιωαννου), Μάλτσι (70′ Υπο Δοκιμήν), Ρενάτο (62′ Σουλελές), Τριανταφύλλου (80′ Ροσσιαν).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Πάρης Κωνσταντακοπουλος) Μιχελής (72′ Τσέλιος), Μουστάκης, Μουστάκης, Βιδάλης (77′ Κωλλαράς), Χριστοφιλέας (77′ Ηρακλής), Κωστόπουλος (83′ Μωυσιάδης), Τσέπας (68′ Ρουσάκης), Κατσικογιάννης (66′ Γκούμας), Τσιλιγγίρης (52′ Καλογερής) , Νικλητσιώτης , Φαρινόλα, Κρητικός.