Connect with us

4ος Όμιλος

Θετικό πρόσωπο ο Εθνικός Πειραιά κόντρα στον Πανελευσινιακό

Published

on

Σε ένα χορταστικό από άποψης θεάματος φιλικό που έλαβε χώρα στο ‘Σ. Γιαλαμπίδης’ Εθνικός Πειραιά και Πανελευσινιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Τόσο ο τεχνικός των μπλε, Θύμιος Γεωργούλης, όσο και εκείνος των σταχυοφόρων, Θανάσης Δημόπουλος είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν την ετοιμότητα των ομάδων τους δυο εβδομάδες πριν την επίσημη σέντρα των πρωταθλημάτων της Γ’ Εθνικής αλλά και της Football League.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, οι Πειραιώτες πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και εάν εξαιρέσουμε ένα τέταρτο στο α’ μέρος, και το τελευταίο δεκάλεπτο στην επανάληψη, ήταν εκείνοι που είχαν την υπεροχή της μπάλας.

Η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη έδειξε πολύ καλά στοιχεία, βγάζοντας πλουραρισμό όσον αφορά το τρόπο που αναπτύσσονταν στον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας μάλιστα υποσχέσεις για το μέλλον. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 2′ ο Μακρής με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε το φάουλ του Στρατάκη και έβαλε μπροστά τον Εθνικό. Στο 35′ οι σταχυοφόροι ισοφάρισαν με πανέμορφο σουτ του Μποτωνάκη, με την ιστορική ομάδα της Δυτικής Αττικής να παίρνει το προβάδισμα στο 40′ χάρις σε πέναλτι του Γιαννιτσάνη. Οι Πειραιώτες πίεσαν στη συνέχεια και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 56′ με σουτ του Μάναλη.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

2 Φάουλ Αλημπά από αριστερά, ο Μακρής βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και με κεφαλιά έγραψε το 1-0

7′ Σουτ του Σούφλα η μπάλα πηγαίνει αρκετά μέτρα άουτ

13′ Ο Στρατάκης εκτέλεση το φάουλ, ο Μανιάτης απομάκρυνε και ο Μαρτίνος που επιχείρησε το σουτ είδε τη μπάλα να φεύγει άουτ.

35′ 1-1 ο Πανελευσινιακός. Ο Μποτωνάκης έκανε το σουτ η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Βουτσινά.

38′ Ο Μάναλης βρήκε τον Αλημπά ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ

39′ Σουτ του Γιαννιτσάνη μετά από πάσα του Τσολακίδη χωρίς να ανησυχήσει ο Βουτσινάς που μπλόκαρε τη μπάλα.

40′ Πέναλτι για τον Πανελευσινιακό. Ο Γιαννιτσάνης αφού έγινε κάτοχος της μπάλας ήρθε σε επαφή με τον Βουτσινά και αφού ο επιθετικός του Πανελευσινιακού βρέθηκε στο έδαφος ο διαιτητής Μιχελής υπέδειξε πέναλτι

41′ Το πεναλτι εκτέλεση ο παθών ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 2-1.

42′ Ο Μάναλης βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα που δέχτηκε από το Μανιάτη όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα

52′ Ο Μάναλης από αριστερά έβγαλε τη σέντρα όμως ο Μανιάτης δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει

53′ Σουτ του Σουλελέ μετά από στρώσιμο του Μαρτίνου η μπάλα αρκετά άουτ

56′ 2-2 ο Εθνικός. Ο Σουλελές μετά από ωραία σέντρα από αριστερά βρήκε μέσα στην περιοχή τον Μάναλη ο οποίος με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

59′ O Τσολακίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Βουτσινά να διώχνει με ωραία απόκρουση κόρνερ

65′ Σέντρα Πουρνού ο Χαλιώτης έκανε την προβολή όμως η μπάλα πέρασε άουτ

75′ O Μποτωνάκης έκανε το μονοκόμματο σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ

78′ Φάουλ Στρατάκη ο Μανιάτης σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα

Από πλευράς Εθνικού Πειραιά δεν αγωνίστηκαν οι Γερόλυμος, Γιαννουλάκης, Παυλάκης και Αργυρίου καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Στασινός, Μακρής (64′ λ.τρ. Τερζής), Στρατάκης, Μπένα, Αλημπάς (69′ Ηλιόπουλος), Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Σουλελές (76′ Γκορόγιας), Μάναλης (62′ Μητρόπουλος), Σούφλας (46′ Υπο Δοκιμήν).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δήμοπουλος) Μανιάτης, Λίτσος (70′ Κακαράς), Παληγεώργος (64′ Πλαβουκος), Τσίγκρος (86′ Κυγάης), Νικολάου (75′ Κασνέτσι), Δημόπουλος (64’Ανδρίκος), Μποτωνάκης, Γκεμίσης, Μπαρμπόσα (52′ Πουρνός), Τσολακίδης (66′ Βιγιαφάνε), Γιαννιτσάνης.(62′ Χαλιώτης)