Connect with us

slideshow

Θηλιά στο λαιμό σωματείων βάζει η ΕΠΣΔΑ

Σε εποχή μνημονίου απειλεί όσα σωματεία χρωστάνε πρόστιμα

Published

on

Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση έχει διαλύσει όλη τη χώρα και συνεπώς και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, η ΕΠΣΔΑ βάζει το μαχαίρι στο λαιμό στα σωματεία που αδυνατούν να πληρώσουν τα πρόστιμα και τα προειδοποιεί ότι δεν θα ορίσει αγώνα τους με τον καινούργιο χρόνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΕΠΣΔΑ εκδίδει ανακοίνωση για την είσπραξη των προστίμων.

Για να μην ανταποκρίνονται τα σωματεία έστω και στα λίγα αυτά ευρώ και να μην τακτοποιούν τις οφειλές τους, σημαίνει ότι είναι στα πρόθυρα της διάλυσης και η ΕΠΣΔΑ αντί να κάνει υπομονή, τα σπρώχνει ακόμα πιο κάτω στον οικονομικό γκρεμό. Κάτι που πρώτοι από όλους γνωρίζουν τα στελέχη της ΕΠΣΔΑ ότι στην εποχή του μνημονίου, οι ερασιτέχνες παράγοντες αδυνατούν να τα βγάλουν οικονομικά πέρα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΔΑ με την ένδειξη « Επείγον» έχει ως εξής:

«ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4/1/2012, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ …»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply