Connect with us

slideshow

Θρίαμβος για το Κερατσίνι (φωτο)

Λύγισε με δέκα παίκτες την Προοδευτική στο ντέρμπι κορυφής(1-0)

Published

on

Ένα ψυχωμένο Κερατσίνι παίζοντας με δέκα παίκτες από το 53’ πήρε παλικαρίσια νίκη στο ντέρμπι κορυφής με 1-0 απέναντι στην Προοδευτική  και αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στους τέσσερις βαθμούς.

Τον αγώνα παρακολούθησαν στο γήπεδο του Σχιστού πάνω από 1000 φίλαθλοι και των  δύο συλλόγων

Νευρικά μπήκαν στον αγώνα αμφότερες οι ομάδες με το πρώτο ημίχρονο να κυλάει χωρίς τη σπουδαία ευκαιρία και τη δύναμη να κυριαρχεί σε όλες τις φάσεις.

Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα στο 53’ λόγω αποβολής του Ι. Μαριόλη για αγκωνιά στον Μιρτσέα. Οι «βυσσινί» άσκησαν μια πίεση που δεν είχε όμως αποτέλεσμα, καθώς οι παίκτες του Σπύρου Αθανασόπουλου ήταν καλά στημένοι και φαινόταν ότι μόνο από αντεπίθεση θα μπορούσαν να καταφέρουν κάτι. Έτσι και έγινε στο 76’ όταν ο Φούντας έκλεψε την μπάλα και έβγαλε μόνο  τον Λαμπρινάτο  που με περίτεχνο πλασέ πέτυχε το γκολ που έκρινε τη συνάντηση.

Άψογος ο διαιτητής Ηλίας Σπάθας.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπαλαφούτης, Φούντας(83’ Σφυρογιαννάκης), Σκορδίλης, Αγγελάκης, Βαττής, Μαριόλης Ι., Μάλλης, Πουλάκης(68’ Βαρουξής), Λαμπρινάτος(89’ Μαριόλης Ν.), Τουρνάς, Κουρκούτης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ζήνωνος, Ζαφειράτος, Αρκούδας, Ζίζηλας, Καράκαλος, Καρποντίνης, Χόρτσας(61’ Παπακωνσταντίνου), Κολιούσης(79’ Κοσμάς), Φώσκολος, Μιρτσέα, Ζελέκου(67’ Τσιάνος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply