Connect with us

slideshow

Θρίαμβος των Μικτών της ΕΠΣ Πειραιά επί της ΕΠΣΑΝΑ

Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Παίδες

Published

on

Διπλή νίκη των Μικτών της ΕΠΣ Πειραιά επί της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και μάλιστα εκτός έδρας .

Οι Παίδες νίκησαν με 2-1 και κατέλαβαν την πρώτη θέση , ενώ οι Νέοι με 1-0.

 

Πρώτοι οι Παίδες

 

Θρίαμβος για την ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Πειραιά που επιβλήθηκε με 2-1 της αντίστοιχης της ΕΠΣΑΝΑ και κατέλαβε  την πρώτη θέση στο Διενωσιακό πρωτάθλημα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα με την ΕΠΣ Αθήνας την τελευταία αγωνιστική .

Το σκορ άνοιξε ο Αράπης στο26’. Ισοφάρισε ο Ρεγκάκος με πέναλτι στο67’για να δώσει τη νίκη λίγο πριν από τη λήξη (78’) ο Μακροστέργιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Καλός ο διαιτητής Παπάζογλου

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΑΝΑ: Παπαδογιωργάκης, Γκριμέκης, Μηλακώτης, Σβάρνας, Σταμπέλος, Καχόπουλος, (78’Γονιδάκης) Νουνός, Γεωργόπουλος(32’Σαμαράς) ,Ρεγκάκος, Μπαϊρακτάρης,(48’Χατζημανουήλ) Παπαζόγλου.

ΠΑΙΔΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κούμτσιος, Τσαμπακίδς, Παχής, Τζιόλας, Μακροστέργιος, Χρήστου(76’Παπαδόπουλος) , Μανθάτης, Παναγιωτόπουλος, Αράπης, Παναγάκος, (71’Γεωργιάδης) Βαγενάς( 74΄Φατσέας) .

 

Αφιέρωσαν τη νίκη στη μνήμη της κυρα- Φιλιώς

 

Μετά τον αγώνα ακολούθησαν έξαλλα πανηγύρια στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια. Όλοι οι Πειραιώτες αφιέρωσαν τη νίκη στη μνήμη της κυρά Φιλιώς , της μητέρας του προέδρου της ΕΠΣΠ Στέλιου Μπρατσόλη, που έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή.

Για την φετινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας του ο προπονητής της Μικτής Τάκης Σπυρόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

«Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν  για να κατακτήσει η ομάδα την πρώτη θέση. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και ιδιαίτερα τον κ.  Βασίλη Βασιλόπουλο που είναι η «ψυχή» της Μικτής»

 

1-0 οι  Νέοι

 

Με γκολ του Γεωργαλάκη στο65’η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Πειραιά νίκησε την ΕΠΣΑΝΑ με 1-0  και θέλει τώρα τη νίκη στον εντός έδρας αγώνα με την ΕΠΣ Αθήνας για να πανηγυρίσει κι αυτή την κατάκτηση της πρώτης θέσης .

Οι Πειραιώτες όμως χθες, τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω αποβολών δυο βασικότατων ποδοσφαιριστών της . Του Καζάλα στο72’( δεύτερη κίτρινη) και του Τζανιδάκη στο85’( κτύπησε αντίπαλο)

Καλή η διαιτησία του Καπόγλη) .

ΝΕΟΙ ΕΠΣΑΝΑ: Γκούτσιας, Πολυχρονιάδης, (71’Πατσαούρας) Καρόκης , Κανταρέλης(55’Μασκλαβάνος) Μπενέκος, Ιωαννίδης Καραλής, Μαραγκός, Κοκκόλης, Παπακωνσταντίνου ( 69΄Κανέλλος)

ΝΕΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κωνσταντινίδης, Ανταλής , Καζάλας, Τούρλος, Παχατούρης, Φίλος, Τζανιδάκης, Κουκουνάκης, Γεωργαλάκης(65’Σπίρτος)  Βικάτος(79’Γερόλυμος)  Καλιακούδας (56’Μαυράκης)

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply