Connect with us

8ος Όμιλος

Θρίλερ στα πέναλτι στη Μυτιλήνη- Πρόκριση για τον Πανελευσινιακό επί του Αιολικού(1-1 κ.δ., 6-7 πέναλτι)

Published

on

Ματς- θρίλερ στη Μυτιλήνη, όπου ο Πανελευσινιακός πήρε μια περιπετειώδη πρόκριση στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν αν και πήρε κεφάλι στο σκορ, ισοφαρίστηκε στο 94′(1-1) και κατάφερε να επικρατήσει στα πέναλτι του Αιολικού με 7-6, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δυο φορές με την πλάτη στον τοίχο.

Οι “σταχυοφόροι” φάνηκαν πιο έτοιμοι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 24′ με τον Λαζαρίδη. Και ενώ οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ευκαιρίες για να “κλειδώσουν” το ματς, ο Αιολικός, χωρίς κανένα φιλικό στα πόδια του, άρχιζε να αποκτά ρυθμό και κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση με τον Κουρουπή στο 94′ να πετυχαίνει γκολ “ποίημα” από εκτέλεση φάουλ.

Στην ημίωρη παράταση δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι.

Εκεί οι νησιώτες έφτασαν δυο φορές σε “matchball”, αλλά φάνηκαν επιπόλαιοι και ο Πανελευσινιακός όντας πιο ψύχραιμος, με καταλυτικό τον γκολκίπερ Κουρουπάκη, πήρε την πρόκριση.

Η σειρά που εκτελέστηκαν τα πέναλτι:

 

Π: Λάμπρου- ΓΚΟΛ(0-1)

Α: Τακίδης- ΓΚΟΛ(1-1)

Π: Αντωνακόπυλος- ΓΚΟΛ(1-2)

Α: Αποστολόπουλος- ΓΚΟΛ(2-2)

Π: Μπούσης- ΓΚΟΛ(2-3)

Α: Κρητικός- ΓΚΟΛ(3-3)

Π: Μαρής- Απέκρουσε ο Βρονταράς(3-3)

Α: Κουρούπης- ΓΚΟΛ(4-3)

Π: Μακρίδης- ΓΚΟΛ(4-4)

Α: Γιουκαρής- Απέκρουσε ο Κουρουπάκης(4-4)

Π: Σεκούμπα- ΓΚΟΛ(4-5)

Α: Πινέιρο- ΓΚΟΛ(5-5)

Π: Μουσκάι- ΓΚΟΛ(5-6)

Α: Πρωτούλης- ΓΚΟΛ(6-6)

Π: Ανδριόπουλος- ΑΟΥΤ(6-6)

Α: Κεσίδης- ΔΟΚΑΡΙ(6-6)

Π: Μανδαμαδιώτης- ΓΚΟΛ(6-7)

Α: Βρονταράς- ΑΟΥΤ(6-7).

 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ(Μανώλης Παπαματθαιάκης): Βρονταράς, Αγριμάκης(56′ Κεσίδης), Κουρουπής, Τακίδης, Κρητικός, Γιουκαρής, Αποστολόπουλος, Λαμπράκης(56′ Πρωτούλης), Παπιομιτόγλου(80′ Μουστάκης), Νικολάου, Πινέιρο.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(Μουράτ Σεροπιάν): Κουρουπάκης, Μανδαμαδιώτης, Λάμπρου, Συριόπουλος, Λώλος(31′ λ.τρ. Μουσκάι), Ξενοπανάγος(55′ Μαρής), Κακοσίμος(82′ Ανδριόπουλος), Μπούσης, Βεζυρτζόγλου(46′ Αντωνακόπουλος), Λαζαρίδης(55′ Μακρίδης), Σεκούμπα.