Connect with us

7ος Όμιλος

Θύελλα Καμαρίου-Αιολικός 1-2

Published

on

Οδυνηρή ήττα γνώρισε η Θύελλα Καμαρίου απο τον Αιολικό με 1-2 στη Σαντορίνη για την 18η αγωνιστική και πλέον η κατάσταση όσον αφορά σωτηρία για την ομάδα του Κώστα Μιχάλη περιπλέκεται.

Το συγκρότημα του Απόστολου Στύλου από την άλλη παρέμεινε “ζωντανό” στη μάχη της 2ης θέσης δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι αποτελεί μια καλοδουλεμένη ομάδα που θα είχε καλύτερη τύχη εάν είχε συγκεντρώσει σε καποια ματς τους απαραίτητους βαθμούς.

Πλέον, οι Καμαριανοί καλούνται να σηκώσουν κεφάλι και να καλύψουν το χαμένο έδαφος στα ματς που απομένουν.

Η Θύελλα οφείλει να περιμένει παράλληλα τα αποτελέσματα των Χαραυγιακού, Χαλκίδας, Κορίνθου και Καλλιθέας για να δει εάν η διαφορά μειωθεί η παραμείνει στα ίδια επίπεδα όσον αφορά το βαθμολογικό κομμάτι.

Από την άλλη ο Αιολικός μείωσε τη διαφορά στους δυο πόντους από τον Ηλυσιακό (παίζει στις 15.00).

Η ροή του αγώνα

1΄Μόλις ατι 1ο λεπτό μετά από μία σέντρα από αριστερά του Κρητικού, ο Ποτουρίδης βρέθηκε στην περιοχή και με κοντινό σουτ έκανε το 0-1.

13′ Σουτ του Ποτουρίδη άουτ

20′ Ο Τσουβαλτσίδης σούταρε από διαγώνια θέση, με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και να καταλήγει άουτ.

28΄Ο Αργυρίου βγήκε με αξιώσεις απέναντι στον Κουμπά, αλλά σούταρε πάνω στον γκολκίπερ του Αιολικού.

34′ Μεγάλη ευκαιρία για την Θύελλα, με τον Σιμιτσής να εκτελεί φάουλ και τον Ερρίκο από θέση τετ ατ τετ να βλέπει τον Κουμπά να του λέει εντυπωσιακά ”όχι”.

42΄Ο Ερρίκος εκτέλεσε φάουλ που πέρασε επικίνδυνα μπροστά από την εστία του Αιολικού με τουλάχιστον 2 παίκτες της θύελλας Καμαρίου να μην μπορούν να σκοράρουν.

45΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Αιολικό, με τον Βουτσιώτη να εκτελεί φάουλ και τον Βαλιό να μην σκοράρει σχεδόν εξ επαφής, με την φάση να εξελίσσεται σε οφσάιντ του Τάχια.

48΄Ο Τσουβαλτσίδης σούταρε με τον Ανδριόλα να είναι στη σωστή θέση και να μπλοκάρει.

49′ Σε μία προσπάθεια του Αργυρίου που μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος, η Θύελλα διαμαρτύρεται για πέναλτι.

55′ Σουτ του Μάκο, μπλόκαρε ο Κουμπάς

59΄Σουτ του Μάκο, μπλόκαρε ο Κουμπάς

62′ Κόρνερ από τον Ερρίκο,κεφαλιά του Αργυρίου, ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Κουμπά η μπάλα.

67΄Η Θύελλα διαμαρτύρεται για χέρι πέναλτι του Καπταγιάννη.

71΄Μετά από μία σπουδαία χαμένη ευκαιρία του Αργυρίου, ο Ερρίκος εκτέλεσε κόρνερ, ο Κλιγκόπουλος σέντραρε, η άμυνα του Αιολικού αδράνησε και ο Ζανελάρι από κοντά έκανε το 1-1.

83΄Ο Τζόρταν σέντραρε, ο Λαλάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με κεφαλιά έκανε το 1-2, με τους ανθρώπους της Θύελλας να διαμαρτύρονται ότι η φάση ξεκίνησε από χέρι-φάουλ του Φρανσίς.

90′ Ο Λαλάς αποβάλλεται από το διαιτητή με δεύτερη κίτρινη για χέρι.

Διαιτητές: Αλιάγας, Γουρνιάς, Νιδριωτης

Θύελλα Καμαρίου (Κωνσταντίνος Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός ( 37΄Μάκο) , Γελαδάρης, Μαντούσης (λ. τρ. 46΄Κλιγκόπουλος), Σπανός, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Μαυρομάτης ( 37΄ Ζανελάρι), Αργυρίου, Γιαννής (88΄Δαβιλάς).

Αναπληρωματικοί: Τσέπα, Αρβανίτης, Τσουκαλάς.

Αιολικός Μυτιλήνης (Απόστολος Στύλος): Κουμπάς, Μπουζούρας, Κρητικός (λ. τρ. Λαλάς), Τάχιας (λ. τρ.51΄Καπταγιάννης), Δαλιος, Τσομπανέλης, Τσουβαλσίδης, Διαμαντίδης (78΄Φρανσίς), Ποτουρίδης (91΄Παπαδόπουλος), Βουτσιούτης, Τζόρνταν.

Αναπληρωματικοί: Ζαχαρής, Αραμπατζής.