Connect with us

7ος Όμιλος

Θύελλα Καμαρίου-Ηλυσιακός 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Θύελλας Καμαρίου με τον Ηλυσιακό με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 για την 11η αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Οι ‘κιτρινόμαυροι’ παρέμειναν στην 2η θέση με 22 βαθμούς με την Θύελλα να φτάνει στους 12 βαθμούς.

Στο α’ μέρος ο Ηλυσιακός μπήκε δυναμικά και στο 7′ η κεφαλιά του Κρεβατά μετά το κόρνερ πέρασε άουτ.

Στο 21′ ο Ζανελάρι βρέθηκε κοντά στο 1-0 όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο 27′ ο Ηλυσιακός πάγωσε το Καμάρι, όταν ο Μάλτσι έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ νίκησε τον

Ανδριόλα κάνοντας το 1-0.

Στο 32′ λίγο έλειψε να γίνει το 0-2 όταν μετά από κόρνερ ο Κρεββατάς έκανε το τακουνάκι και ο Ανδριόλας έδιωξε εντυπωσιακά.

Στην επανάληψη, η Θύελλα έγινε πιο επιθετική, όμως οι πρώτες φάσεις ανήκουν στους φιλοξενούμενους σε προσπάθειες των Λαμπρόπουλου και Μάλτσι των οποίων τα σουτ δεν βρήκαν στόχο.

Στο 74′ ο Αργυρίου έφτασε κοντά στο 1-1 όμως είχε δοκάρι, με τον Δαβιλά στο 81′ να ισοφαρίζει αφού βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μετά την μεγάλη απόκρουση του Μιχελή.

Διαιτητής ήταν ο Βλάχος.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Ανδριόλας, Λυγνός (46′ Δαβιλας), Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσης, Ζανελάρης (46′ λ.τρ. Μαυρομάτης), Αργυρίου, Αρβανίτης (87′ Γατσελος)..

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου) Μιχελής, Κατσίβελας (85′ Σεράνι), Παπαδημητρίου, Πιπίνης. Μουσταφίδης, Αμανατίδης, Λαμπρόπουλος, Μέξης, Κρεββατάς, Γκέζος (60′ Γκέζος) Μάλτσι.