Connect with us

7ος Όμιλος

Θύελλα Καμαρίου-Καλλιθέα 0-0

Published

on

Στο 0-0 έμειναν Θύελλα Καμαριου και Καλλιθέα σε ένα ματς όπου δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, απόρροια του άγχους των δυο ομάδων για τη νίκη στην προσπάθεια που κανουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

8′ πολύ καλό σουτ του Μάκο, λίγο πάνω από το δοκάρι του Τζισνιέφσκι.

18΄Παράλληλη πάσα του Βουκελάτου, καθοριστική παρέμβαση του Σπανού

21΄Ατομική προσπάθεια του Μακρυγιάννη και σουτ, με του σουτ του να καταλήγει στα σώματα των αμυντικών της Θύελλας Καμαρίου.

22΄Ο Φίλων έπεσε στην περιοχή, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται.

43΄Μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί η Θύελλα, καθώς μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Ερρίκος, η πάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τζιφνιέσκι.

94΄Κεφαλιά του Ρέτζο από καλή θέση, μπλόκαρε το Τζιφνιέσκι.

90+4 Αποβολή για την Θύελλα Καμαρίου με τον Μαντούση να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων πήρε εσκεμμένα κάρτα προκειμένου να χάσει μόνο ένα ματς αφού συμπλήρωνε επτά ματς και θα έχανε δυο ματς.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βάτσιος, με βοηθούς τους Οικονόμου και Πλάκα.

Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Αργυρίου, Μάκο, Γιαννής (84΄Ζανελάρι).

Καλλιθέα ( Νίκος Παντελής): Τζισνιέφσκι, Μαργαραντώνης, Γκρόσιος (26΄Βασιλείου 56΄λ.τ. Βασιλειάδης), Σεζάι, Τσώνης, Κώστας, Μακρυγιάννης (92΄Οικονόμου), Χαρίτος, Κρεββατάς, Βουκελάτος (80΄Χρήστου), Αμαραντίδης