Connect with us

7ος Όμιλος

Θύελλα Καμαρίου: Κοντά σε Στασινό

Published

on

Πέρυσι, ο Άγιος Βασίλης έκανε το καλύτερο δώρο που θα επιθυμούσαν οι φίλοι της Θύελλας Καμαρίου αφού παρέδωσε στο… τζάκι μέσω της καμινάδας δυο εισιτήρια: Εκείνο που αφορούσε την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων αλλά και του πρωταθλήματος, με την γραφική περιοχή του νησιού από τη Σαντορίνη να γνωρίζει μεγάλες στιγμές.


Ο φετινός Χριστουγεννιάτικος μποναμάς δεν θα είναι τόσο, πανηγυρικός, αλλά θα περιλαμβάνει ένα πλουσιοπάροχο δώρο που θα συνδράμει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Και για να γίνουμε πιο σαφείς, όταν, σε προηγούμενο ρεπορτάζ σας προετοιμάζαμε για την μεταγραφική ενίσχυση του συγκεκριμένου συλλόγου, δεν γράφαμε αερολογίες, αφού οι νεοφώτιστοι στην Γ’ Εθνική βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με έναν ίσως από τους καλύτερους οπισθοφύλακες που αγωνίζονται σε επίπεδο Γ’ Εθνικής τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, οι Καμαριανοί έχουν καταθέσει πρόταση στον 33χρονο, Τάσο Στασινο.

Με απόλυτη συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα, σωστές αλληλοκαλύψεις, και με μεγάλη βοήθεια στο επιθετικό παιχνίδι αλλά και όταν αμύνεται μια ομάδα, ο ικανότατος άσος που μέχρι πρότινος άνηκε στα Γλυκά Νερά ( ομάδα που συμμετέχει στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ) θα πραγματοποιήσει την τελευταία επαφή τα επόμενα 24ωρα και όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί τη Δευτέρα στο Καμάρι για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Θύελλας, δηλαδή μετά τον αγώνα με το Αιγάλεω.

Όσον αφορά το… who is who του ποδοσφαιριστή, σε επαγγελματικό επίπεδο έπαιξε για τρεις σεζόν στον Βύζαντα Μεγάρων και συγκεκριμένα από το 2005 έως το 2008 μετρώντας 85 συμμετοχές.

Από το 2009 έως το 2015 έπαιξε στην Κηφισιά που κατέκτησε ένα Κύπελλο ΕΠΣΑ τη σεζόν 2013, ενώ από το 2015 έως το 2018 έπαιξε 73 φορές με τη φανέλα του ιστορικού Εθνικού Πειραιά κατακτώντας πέρυσι το πρωτάθλημα, χωρίς να πανηγυρίσει την άνοδο στα μπαράζ ανόδου.