Connect with us

7ος Όμιλος

Θύελλα Καμαρίου: Τέλος ο Κώστας Μιχάλης

Published

on

Έπειτα από μία επιτυχημένη συνεργασία τριών ετών, ο Κώστας Μιχάλης και η Θύελλα Καμαρίου… παίρνουν διαζύγιο.

Ο κύκλος του 54χρονου τεχνικού στην ομάδα της Σαντορίνης «έκλεισε» και πλέον, ο ίδιος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μιχάλης ανέλαβε τη Θύελλα την περίοδο 2016-2017 και τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Κυκλάδων, με την επιλογή (απορρίφθηκε από τη διοίκηση) να συμμετάσχει στη Γ’ εθνική.

Την επόμενη σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Κυκλάδων νικώντας στον τελικό τον Πανθηραϊκό (ομάδα Γ’ εθνικής).

Έτσι, φέτος η Θύελλα συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όπου στην τελευταία αγωνιστική κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετείχε σε όμιλο (Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος) του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού στα προκριματικά απέκλεισε την Κηφισιά και τη Σπάρτη.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Μιχάλη

«Τρία χρόνια γεμάτα ένταση, και πολλές όμορφες στιγμές έφτασαν στο τέλος τους. Το καράβι στο λιμάνι, με την συμμέτοχη όλων διοίκησης – ποδοσφαιριστών – φιλάθλων – τεχνικού τιμ και ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ομάδα. Θα ήθελα στην τελευταία μου δήλωση σαν προπονητής της Θύελλας Καμαριου να ευχαριστήσω τον Κύριο Μανδαλη Μιχάλη που μου έδωσε την δυνατότητα να έρθω στη Σαντορίνη, τον Πρόεδρο κύριο Βλαβιανό Ιωσήφ, τον κύριο Φουστερη Βαγγελη, και τον κύριο Ρούσσο Κωνσταντίνο άμεσους συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε και τη στήριξη που παρείχαν αυτά τα τρία χρόνια σε έμενα και την οικογένεια μου.

Όλο το Δ.Σ. της ομάδας που προσπαθούσε να βοηθήσει και να λύσει προβλήματα, τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα και πολλές φορές συγκρούστηκα μαζί τους αλλά πάντα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, και όλους τους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθεια που όλοι μαζί κάναμε.

Τους άμεσους συνεργάτες μου και επειδή στα τρία χρόνια είχα αρκετούς ξεκινώ με τον Μανώλη Μαντονανάκη Λουκά Λιγνό, Διγγελίδη Θανάση, Τσαμόγλου Νίκο, Μπεκρή Σπύρο, Μωυσιάδη Λευτέρη, Καλιακούδα Γρήγορη, τον φυσικοθεραπευτή μας Τζήλιο Γιώργο ,και βεβαία αυτούς που βοηθούσαν στα αποδυτήρια της ομάδας και όχι μόνο, ομάδα παλαιμάχων, Πελεκη Ηλία, Δακουτρο Άρτεμη, Αργυρό Γιάννη, Μπουρσελη Αλέκο, Νίκου Γεωργία, αλλά και τον κύριο Βασίλη άρχοντα του γηπέδου για τις διευκολύνσεις που μας παρείχε.

Εύχομαι στην Θύελλα Καμαρίου να επιτύχει τους στόχους της και να την δουν οι άνθρωποι που τον αγαπούν, εκεί που πραγματικά αξίζει».

πηγή: sportime.gr