Connect with us

slideshow

Θύελλα Μοσχάτου: Στον πάγκο ο Μανιάτογλου

Published

on

Η διοίκηση της Θύελλα Μοσχάτου ανακοινώνει την πρόσληψη του Αλέξανδρου Μανιάτογλου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.

Ο νεαρός προπονητής, έχοντας αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες στο πλευρό του Ομοσπονδιακού προπονητή Φερνάντο Σάντος, θα ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα στο σύλλογο που αγωνιζόταν μέχρι σήμερα, έχοντας ως βοηθό τον Γιάννη Νομικό, απόφοιτο του τμήματος φυσικής αγωγής κ αθλητισμού του ΔΠΘ.

Στόχος για την φετινή χρονιά θα είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία καθώς και η ανάδειξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που έχουν παραχωρηθεί από την ΑΕ Μοσχάτου στο όνομα της αδερφοποίησης-συνεργασίας των δυο σωματείων, σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο ,καθώς και στις υποδομές.

Η διοίκηση της Θύελλας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Παύλο Κόκκοτο για την πολύτιμη και πολύπλευρη βοήθεια που προσέφερε την προηγούμενη χρονιά στην Θύελλα ,η οποία θα συνεχιστεί και φέτος με την συμμετοχή του στην διοίκηση της ομάδας, καθώς και τον Γιώργο Μαρτάκο για την πενταετή προσφορά του στο σύλλογο, και να του ευχηθεί ολόψυχα κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Π.ΝΤ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply