Connect with us

slideshow

“Θύελλα” στην Ραφήνα 4-1 τον Άτταλο (φωτο)

Published

on

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Θύελλα Ραφήνας επί του Άτταλου με 4-1 που μάλλον είχε αφήσει το καλό του πρόσωπο στην Νέα Πέραμο.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να δείξουν από την αρχή ποιος θα είναι το αφεντικό στο παιχνίδι και στο 11’ έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με την κεφαλιά του Γεραγωτέλλη να φεύγει αουτ. Στο 13’ ο Χαρακτίδης εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ πιάνοντας στον «ύπνο» την άμυνα του Άτταλου με τον Τασόπουλο από κοντά να πραγματοποιεί το 1-0.

Στο 27’ ο Μουτζακάς σούταρε δυνατά αλλά ο Μιχελής απέκρουσε στην γωνία.

Στο 41’ ο Πέγκος με «παιδαριώδη» ενέργεια έδιωξε μέσα από την μικρή περιοχή πάνω στον Μουτζακά με την μπάλα από την κόντρα στον επιθετικό της Ραφήνας να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 45’ ο Γκελάι μετά και το φαουλ πάσα του Καραμπλάκα έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1 βάζοντας τους φιλοξενούμενους ξανά στο ματς.

Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού η ομάδα της Νέας Περάμου έδειξε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού με τον Κουσίδη που είχε πάρει την θέση του Πέγκου να χάνει φοβερή ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια καθώς ο τερματοφύλακας Κατσιούλης είπε όχι στην προσπάθεια του. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να προσπαθούν κυρίως με τους Μονέ και Κουσίδη αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 60’ και κόντρα στην ροή του αγώνα ο Αποστολάτος κλέβει την μπάλα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, σερβίρε…στον Χαρακτίδη που δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 3-1.

Το τελικό 4-1 ήρθε και πάλι από τον Χαρακτίδη που κεραυνοβόλησε από τα πλάγια τον Μιχελή μετά από υπέροχη ασιστ του Μουτζακά.

Άριστος ο ρέφερι Μάγειρας, με βοηθούς τους Ρούμπη και Κωνσταντίνο (Εύβοιας)

 

ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Μπαξεβάνης(63’ Οικονόμουυ), Ντόσκας (73’ Προδρόμου), Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης(73’ Λάμπρου), Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Αποστολάτος

ΑΤΤΑΛΟΣ: Μιχελής, Τζαφέρης , Πέγκος(46’ Κουσίδης) Στεφανής, Καλαϊτζίδης , Μαζιώτης ( 73’ Λουληγέρης) Γκελάι, Καραμπλάκας , Μονέ, Στρατάκης , Γκουτζούλας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply