Connect with us

stoplekto

Θύμα έκπληξης ο Παπάγος από την ΑΕ Αιγάλεω

Published

on

Η ΑΕ Αιγάλεω πέτυχε μια μεγάλη νίκη προκαλώντας αρκετό θόρυβο στα στέκια της Αθήνας. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι ‘κυανόλευκοι’ απέδρασαν 2-1 από την έδρα του Παπάγου και προκρίθηκαν στην δεύτερη φάση, όπου τους περιμένει ο Κρόνος Αθηνών. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε μέτρια μέρα, κάτι φυσιολογικό από την στιγμή που δεν τους ενδιαφέρει ο θεσμός ενώ η προετοιμασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Παρόλα αυτά, πήραν το προβάδισμα στο 43′ χάρις το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μιχαλόπουλου. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Πιστόλης ισοφάρισε, αρχικά, με ωραίο σουτ και στο 62′ ο Κώστας Χολέβας υπέγραψε την ολική ανατροπή-πρόκριση με την συμβολή και του πορτιέρο Κοραχάη που δεν μπόρεσε να ελέγξει το σουτ του 23χρονου μέσου.

Διαιτητές: Γαλάνης, Μυλωνάκης, Στεργιώτης.

Παπάγος (Γιάννης Σιλεβίστας): Κοραχάης, Πάτσος (60′ Φιλίππου), Αλεξιάδης, Ρέτζο (10′ λ.τρ. Γέμελος), Λιούκας, Αναστασίου, Μιχαλόπουλος, Μπράτσι, Παπαναστασίου, Κολοβός, Βουλτσίδης (73′ Κοντογιάννης).

ΑΕ Αιγάλεω: Μανώλικας, Νιώρας, Χάλαρης (64′ Μίχας), Λιόντος, Σκορδίλης (46′ Διδασκάλου), Παπαδόπουλος, Χολέβας, Λιβέρης, Γρατσίας (63′ Μίντσεφ), Σκοσολέτης, Πιστόλης.