Connect with us

4ος Όμιλος

Ιάλυσος-Επισκοπή 2-1

Published

on

Με λυτρωτή τον Μιχάλη Φυλακούρη ο οποίος στο 4′ των καθυστερήσεων με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Γεωργίου, ο Ιάλυσος επικράτησε με 2-1 της Επισκοπής και επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δυο αγωνιστικές. Οι τοξοβόλοι παρότι δεν πραγματοποίησαν την εμφάνιση που επιθυμούσαν κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν από τον αγώνα και ουσιαστικά να φέρουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση την Επισκοπή που παρέμεινε στην 13η θέση μαζί με το Ηράκλειο έχοντας 16 βαθμούς. Με δεδομένο λοιπόν ότι η απόσταση που χωρίζει την Κρητική ομάδα από την 9η θέση είναι 13 βαθμοί, γίνεται αντιληπτό, ότι η υπόθεση παραμονή γινεται δύσκολη για το συγκρότημα του Νίκου Κωτσοβού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος δεν είχαν καλή εικόνα αφού η Επισκοπή είχε κλείσει αρκετά καλά τους διαδρόμους. Παρ’ όλα αυτά στο 5′, ο Παντελής Αθανασίου είχε δοκάρι με πλασέ, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 48′ με τον Γούλα. Στο 63′ η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έμεινε με παικτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Πάττα με δεύτερη κίτρινη, με τον Αντώνη Αθανασίου 3′ αργότερα να ισοφαρίζει σε 1-1. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα ήταν το τελικό σκορ ο Μ. Φυλακούρης στις καθυστερήσεις χάρισε μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Γιώργος Σάββενας): Παπαδόπουλος, Κορνελάτος (61′ Καρπαθάκης), Κοκκίνης Αθανασίου Π., Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης Σπάρταλης, Φονσέκα, Αθανασίου Α., Μαρίνου (20′ λ.τρ. Σταυλάς)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Νίκος Κωτσοβός): Γεωργίου, Γεωργιάδης, Νίκου (61′ Καψιώτης), Παπαδήμας, Πάτας, Μπάτσεφ, Γούλας, Ντινιωτάκης (25′ λ.τρ. Ιβάνοφ), Μπάτσι (80′ Σίτσκοφ), Μηνάς, Χαλκιαδάκης.