Connect with us

4ος Όμιλος

Ιάλυσος-Ερμής Ζωνιανών 2-0

Published

on

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ο Ιάλυσος καθώς επικράτησε με 2-0 του Ερμή Ζωνιανών, ξεπερνώντας τον Ιωνικό στην κατάταξη φτάνοντας στην 5η θέση με 42 βαθμούς. Από το αντίπερα στρατόπεδο, οι πράσινοι έμειναν στην 7η θέση με 38 πόντους, ωστόσο αισθάνονται ασφάλεια όσον την προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή αφού απέχουν εννέα βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.  Το ματς ήταν μέτριο αφού ο δυνατός άνεμος δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να προσαρμοστούν, με την αναρχία και τα πολλά λάθη να κυριαρχούν.

Στο α’ μέρος ο Ιάλυσος ήταν ανώτερος αφού είχε τη μπάλα στη μεγαλύτερη διάρκεια στη κατοχή του. Η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 39′ όταν ο Παντελής Αθανασίου εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μαρινου και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 44′ ο Σπάρταλης έπιασε το δυνατό σουτ, ο Καρακούτσης απέκρουσε με τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι και να φεύγει έξω.

Στην επανάληψη, ο Ερμής ανέκτησε τα ηνια του αγώνα όμως ο δυνατός άνεμος δεν βοήθησε ώστε να απλώσει με το σωστό τρόπο το παιχνίδι του στο γήπεδο. Μάλιστα σαν μην έφτανε αυτό ήρθε το δεύτερο τέρμα του Ιάλυσου ώστε να βάλει τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων για θετικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, ο Σταυλάς μετά από ωραία ατομική ενέργεια, πάσαρε στον Ρεκλείτη και ο τελευταίος με πλασέ έγραψε το 1-0 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Πάντως για τη συγκεκριμένη φάση οι Ρεθυμνιώτες εξέφρασαν παράπονα θεωρώντας ότι στην αρχή της φάσης υπήρξε χέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 88′ το ματς διακόπηκε όταν οπαδοί του Ιάλυσου εκσφενδόνισαν αντικείμενο στο β’ βοηθό ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Γιώργος Σάββενας): Παπαδόπουλος, Καμβύσης (67′ Σταυλάς), Κοκκίνης, Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (86′ Χειμωνέττος), Φονσέκα, Αθανασίου Α., Μαρίνου

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Κασαπάκης (56′ Βογιατζής), Τζάνης, Στρατήγης (71′ Σούκιας), Σταθόγλου (75′ Πλουσής Δ.), Κατσικοκέρης, Πασιαλής, Μπεκατώρος