Connect with us

4ος Όμιλος

Ιάλυσος-Ηλυσιακός 1-0

Published

on

Μετά την ισοπαλία στη Νεάπολη, ο Ιάλυσος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα διατηρώντας σε ακόμη ένα ματς αήττητη την έδρα του. Το συγκρότημα του Γιώργου Σάββενα με γκολ του Γιάννη Μαρίνου επικράτησε με 1-0 του Ηλυσιακού και παρέμεινα στην 5η θέση με 49 πόντους. Από την άλλη, ο Ηλυσιακός που δεν κατάφερε σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε αν και είχε καλή εικόνα, έμεινα στους 40 βαθμούς και την 8η θέση.

Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά και να απειλούν στο 3′ με τον Τζώρτζη. Στη συνέχεια, ο Ιάλυσος βελτιώθηκε με τους κιτρινόμαυρους να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση με τα γρήγορα άκρα του. Η εδαφική υπεροχή του Ιάλυσου μετουσιώθηκε σε γκολ στο 29′ χάρις σε τέρμα του Μαρίνου.

Στην επανάληψη, ο Ιάλυσος οπισθοχώρησε γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Ηλυσιακός ο οποίος σκόραρε στο 53′ με τον Μπίρη όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.  Στη συνέχεια, ο Αθηναϊκός σύλλογος προσπάθησε να απειλήσει ωστόσο όσες φορές χρειάστηκε ο Παπαδόπουλος δήλωσε παρών. Στο 87′ ο Μαθιός από πλευράς Ιάλυσο, με μαγική ενέργεια βρήκε τον Μαρίνου όμως ο τελευταίος αστόχησε

ΙΑΛΥΣΟΣ(Γιώργος Σάββενας): Παπαδόπουλος, Καμβυσης, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Κοκκίνης, Ρεκλείτης, Αθανασίου Π, Αθανασίου Α (72΄ Σαχίνης), Μαρίνου, Σπάρταλης (66΄ Μαθιός), Φονσεκα (33΄ λ.τ Λύρας)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ(Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σηφάκης, Μέξης, Σίσκο (79΄ Στρίγγας), Συριόπουλος, Μπίρης, Αμανατίδης, Σταύρου (64΄ Κατσιγιάννης), Τζωρτζής, Ιωάννου, Θανοπουλος, Πουλάκος (64΄ Φούντας)