Connect with us

4ος Όμιλος

Ιάλυσος-Ιωνικός 1-0

Published

on

Μετά από μια αγωνιστική ο Ιάλυσος επέστρεψε στις νίκες αφού επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Ιωνικου για του πλαίσιο της 10ης αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο παιχνίδι-πρόλογος της αγωνιστικής. Με αυτό τρίποντο οι νησιώτες διατήρησαν την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις της κατάταξης, σε αντίθεση με την ομάδα της Νεάπολης που παρέμειναν στους 16 βαθμούς.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Ιωνικού κυρίως με τον Μαθιό. Στο 32′ ο Ιάλυσος έφτασε κοντά στο γκολ όμως η κεφαλιά του Ρεκλείτη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Παλιγγίνη, με τον Λίοση στο 41′ να πετάγεται στην άμυνα του Ιωνικού και να γράφει το 1-0,  με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται στον διαιτητή καθώς θεωρούν ότι ο σκόρερ βρήκε την μπάλα με το χέρι..  Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, δημιούργησαν ευκαιρίες ενώ κατάφεραν να φτάσουν κοντά στο γκολ στο 74′ όμως το σουτ του Ζαφειρίδη βρήκε σε ετοιμότητα τον Λουτριώτη που έδιωξε κόρνερ.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Πέτρος Μίχος) Λουτριώτης, Παφιάκης, Κοκκίνηςμ Αθανασίου, Καρπαθάκης (56 Σαχίνης), Λιόσης, Χειμωνέτος, Ρεκλείτης, Σπάρταλης, Μαθιος (70′ Βολονάκης), Κοιλιάρας (90′ Χατζηκοσμάς).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης) Παλιγγίνης, Κατσίκιας, Τσαφταρίδης (70′ Καραχάλιος Π.), Προβατίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Γεωργακόπουλος (46′ Καραχάλιος), Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ντουλιας, Παντελίδης (89′ Μιχαλακάκος).