Connect with us

4ος Όμιλος

Ιάλυσος-Κηφισιά 1-0

Published

on

Τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ιάλυσος ο οποίος μπροστά σε 500 φιλάθλους μπόρεσε να καταβάλει την αντίσταση της Κηφισιάς στο Οικονομίδειο και να πάρει τη νίκη με 1-0. Οι νησιώτες, αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία εμφανίστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τρίποντο για τη χρονιά το οποίο θα δράσει καταλυτικά στον τομέα της ψυχολογίας. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Δημήτρης Κοιλιάρας στο 9′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους πλήρωσαν την άσχημη εκκίνηση τους και παρότι πάλεψαν στην επανάληψη το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μετά το τέρμα που πέτυχαν αύξησαν την πίεση τους. Στην επανάληψη, ο Δημήτρης Παπασπύρου έκανε κάποιες διορθωτικές κινήσεις, η ομάδα του κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και δημιούργησε φάσεις όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση

ΙΑΛΥΣΟΣ (Πέτρος Μίχος) Λουτριώτης, Λιόσης, Σταύλας (30′ λ.τρ. Καρπαθάκης), Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης,Παφιάκης, Κοκκίνης, Σιμωσης (61′ Χατζηκοσμάς), Μαθιος, Κοιλιάρας (83′ λ.τρ. Σπάρταλης)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου) Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Γεωργίου, Τεγούσης, Καρακώστας, Μιχαλόπουλος, Καραδέμητρος (75′ Γκέζος), Βέρμπης, Παληαρούτας (55′ Χαϊκάλης), Μουσταφίδης (60′ Γεωργιάδης)