Connect with us

4ος Όμιλος

Ιδανική εκκίνηση θα επιδιώξει ο Ηλυσιακός-Δήλωση Τσιαμπουρή

Published

on

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και στις τάξεις του Ηλυσιακού αυτό το γνωρίζουν αρκετά καλά. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα επιδιώξουν να μπουν με το δεξί τη νέα σεζόν στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Τρίγλια Ραφήνας. Οι κιτρινόμαυροι από του Ζωγράφου θα προσπαθήσουν να ελαχιστοποιήσουν τα δυνατά σημεία του αντιπάλου και να κάνουν το παιχνίδι τους ωστόσο γνωριζουν ότι θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός του ιστορικού συλλόγου, Μάρκος Μαυρομάτης πάντως βλέπει στο απουσιολόγιο του να αναγράφονται τα ονόματα δυο παικτών αφού εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Πουλάκου και Μέξη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ενώ όσον αφορά τον Μακρυωνίτη, ο Πειραιώτης τερματοφύλακας θα βρίσκεται στην αποστολή αλλά παραμενει άγνωστο εάν ξεκινήσει στο βασικό σχήμα’.

Τσιαμπουρής: Χρειάζεται προσοχή

Στο μεταξύ, η ιστοσελίδα stoplekto.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή των κιτρινόμαυρων, Δημήτρη Τσιαμπουρή και αναφερόμενος στον αγώνα της πρεμιέρας με την Τρίγλια υποστήριξε:

Ξεκινάμε ένα ματς που είναι πολύ δύσκολο. Θέλει μεγάλη προσοχή, παίζουμε στο γήπεδο μας και δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε το κόσμο μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο νέο πρωτάθλημα’.