Connect with us

slideshow

Ικανοποίησε ο Ιωνικός στη φιλική ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο

Published

on

Αντιμετωπίζοντας μια από τις κορυφαίες ομάδας του πρωταθλήματος ο Ιωνικός πιστοποίησε οτι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και πως με το ξεκίνημα του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής θα είναι ένας εκ των βασικών διεκδικητών του τίτλου.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού , κυρίως οι νεαροί και άπειροι, ελάχιστα είχαν να ζηλέψουν από τους έμπειρους επαγγελματίες συναδέλφους τους του Ατρομήτου.

Διαθέτουν όλα τα προσόντα για να ανταποκριθούν σε συνθήκες υψηλού ανταγωνισμού και αυτό θα συμβεί από τη στιγμή που θα απο βάλλουν το άγχος του πρωτάρη που τουλάχιστον σε αυτή τη φάση δείχνει να επηρρέαζει την απόδοσης τους.

Και στο χθεσινό αγώνα είχαν διαστήματα πολύ καλής απόδοσης , δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ με τους Μπερνιδάκη και Σκαφτούρο. Το νικητήριο γκολ του Ατρομήτου πέτυχε ο Θανάσης Καραγκούνης στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ικανοποιεί απόλυτα το γεγονός οτι η νέα ομάδα του Ιωνικού διαθέτει πολύ καλή αμυντικη λειτουργία με συνεχές πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, με σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς.

Τόσο οι θεωρούμενοι βασικοί όσο και οι αναπληρωματικοί έχουν αφομοίωσει την τακτική του 4-3-3 που ακολουθεί ο Μάρκος Δήμος και ανταποκρίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων

 

Ατρόμητος: Μπαμπανιώτης, Καμβύσης ,Τσακίρης,Νικολακόπουλος,Δημητρίου,Σιμιτζής , Βασιλείου, Τσερκάνι, Μπερνιδάκης,Χρυσάφης , Μπεκατώρος .

Στο β ημίχρονο έπαιξαν και οι Μακρυωνίτης , Κατσαβριάς, Ατματζίδης,Πολυχρόνης,Παπασπύρος,Κουλακάρης,Σταμπούλογλου,Μαργιόλης, Κουμουλίδης, Σκαφτούρος , Μακρής , Κοττάκης

 

Ατρόμητος:

Μπάρκας,Παπουτσογιαννόπουλος,Αράγκο, Γεωργίου,Καραγκούνης,Νάστος, Καλέργης, Καραμάνος, Δημούτσος ,Γκρομιτσάρης , Μορεϊρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπρίτο,Γκαρσία , Ούμπιντες ,Λαζαρίδης

 

Δηλώσεις:

Γιώργος Παράσχος :

“Ο Ιωνικός είναι μια πολύ καλοστημένη και καλοδουλεμένη ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του είναι προσηλωμένοι στην τακτική της ομάδας που δείχνει να έχει σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς.

Πέρα από την πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και το ταλέντο τους, οι παίκτες του Ιωνικου διακρίνονται για το πάθος και τον ενθουσιασμό τους. Αν διατηρήσουν αυτά τα στοιχεία και κυρίως τον ενθουσιασμό και βοηθηθούν από τον κόσμο θα πάνε παρά πολυ καλά. Εχω την αίσθηση οτι αν ξεκινήσουν με θετικά αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες, θα χτυπήσουν το πρωτάθλημα.”

 

Μάρκος Δήμος :

“Ηταν ένα πολύ σημαντικό τεστ για την ομάδα μου γιατί είδα αν μπορεί να ανταποκριθεί σε τακτική και συμπεριφορά σε άμυνα και επίθεση απέναντι σε αντίπαλο με πολυ γρήγορο ρυθμό.

Τα παιδιά προσπάθησαν και για μένα βγήκαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι αναφορικά στο επίπεδο που βρισκόμαστε λίγο πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Νομίζω οτι μετά και το τελευταίο φιλικό με την Κηφησιά την Κυριακή και με τη μεσολάβηση δύο εβδομάδων μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρέωσεις μας, θα είμαστε εκατό τοις εκατό έτοιμοι να μπούμε σε αυτό το μαραθώνιο”

 

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τελέστηκε αγιασμός και τρισάγιο είς μνήμην των αειμνήστων προέδρων του Ιωνικού Αναστάσιου Δασμάνογλου, Βασίλειου Κοντούλη,,Νικόλαου Κανελλάκη των γενικών αρχηγών Κωνσταντίνου Γυμνόπουλου και Βασίλεου Σιακάρα , του συμβούλου Ευστάθιου Βασιλάκη και του φιλάθλους Ιωάννη Ιωακειμίδη.

Του αγιασμού και τρισαγίου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιο, ενώ τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν οι οικείοι τους.

 

Στο τελευταίο φιλικό της περιόδου ο Ιωνικός θα υποδεχθεί στη Νεάπολη την Κυριακή στις έξι και μισή το απόγευμα την ομάδα της Κηφησιάς που παίρνει μέρος στον 6ο όμιλο της Γ´ Εθνικής .

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply