Connect with us

4ος Όμιλος

Ισοπαλία ανάμεσα σε Ατρόμητο και Τρίγλια-Φωνάζουν οι Καμινιώτες

Published

on

Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες Ατρόμητος Πειραιά και Τρίγλια Ραφήνας έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Οι Πειραιώτες διατήρησαν το αήττητο που… τρέχουν από την αρχή της σεζόν ωστόσο φωνάζουν για τη φάση που έλαβε χώρα στις καθυστερήσεις του αγώνα θεωρώντας ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στον Παναγιωτόπουλο σε μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Ντούμπερετ. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 25′ μ κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου. Στη συνέχεια, οι κιτρινόμαυροι ισορρόπησαν με τον Χρυσάφη στο 40′ να φέρνει το ματς στα ίσια χάρις σε όμορφη εκτέλεση φάουλ. Στην επανάληψη, τόσο οι γηπεδούχοι όσο και η ομάδα της Ανατολικής Αττικής δημιούργησαν φάσεις όμως οι δυο τερματοφύλακες βρέθηκαν σε καλή ημέρα με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι τέλους

Κακρίδης, Μπουρτζοβίτης-Σκούρτης (ΣΔ Κορίνθου)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Άγγελος Πυρένης) Παπαδόπουλος, Στεφανής, Γιαννουλάκης (83′ Κάλφας), Μαντζώρος, Τερζής, Στρατής, Μυλωνάς (65′ Σουλελές), Καψαλόποδας (78′ Ράπτης), Αργυρίου, Παναγιωτόπουλος, Γεωργιάδης.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Δημήρης Παπασπύρου) Μένιος, Γκίκας, Μεϊμάρογλου, Ντούμπερετ, Τσέπας, Μπαντούνας (65′ Σκαφίδας), Σταμπέλος Ι., Κολοκοτρώνης (65′ Λάσπαντζης), Μάντζης (88′ Λάσκαρης), Χρυσάφης, Βεστάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply