Connect with us

4ος Όμιλος

Ισοπαλία ανάμεσα σε ΙΝΚΑ και ΠΟΑ

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η πρώτη αναμέτρηση για τους αγώνες μπαράζ στον Όμιλο της Κρήτης ανάμεσα σε ΙΝΚΑ και ΠΟΑ με τις δυο ομάδες να μένουν στο άσφαιρο 0-0. Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση δείγμα της θέλησης και του στόχου που έχουν θέσει οι δυο ομάδες ωστόσο δεν υπήρξε νικητής. Η πρώτη φάση σημειώθηκε στο 8ο λεπτό για το ΙΝΚΑ, όπου το σουτ του Βεστάκη, απέκρουσε ο Χατζημηνάς. Δύο λεπτά αργότερα, ο ΠΟΑ έκανε και αυτός την πρώτη του ευκαιρία με τον Φραγκιαδάκη να κάνει το σουτ αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ. Έπειτα δεν υπήρχε μεγάλη φάση, με το παιχνίδι να έχει καλό ρυθμό, αλλά και αρκετή ένταση.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με το ΙΝΚΑ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 53ο λεπτό, ο Βεστάκης πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση κρατώντας το 0-0. Μετά από αυτήν την φάση ο ΠΟΑ ανέβηκε και με τον Πετρά είχε δοκάρι στο 63ο λεπτό. Μέχρι τις καθυστερήσεις δεν σημειώθηκε κάτι αξιοσημείωτο, παρά μόνο η αποβολή του Χατζηανδρέου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στις καθυστερήσεις σημειώθηκαν οι δύο πιο μεγάλες φάσεις του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι φτάσανε κοντά στο γκολ, όταν ο Βεστάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του ΠΟΑ. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Τριανταφύλλου με “κεραυνό” ανάγκασε τον Βλαχάκη να πραγματοποιήσει σπουδαία επέμβαση.

Το τελικό 0-0 δίνει στις δύο ομάδες έναν βαθμό στα μπαράζ ανόδου. 0-0 και το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη Ρεθύμνου και τον ΟΦΙεράπετρας.

Συνθέσεις: 

ΙΝΚΑ: Βλαχάκης, Σφακιωτάκης, Δασκαλάκης, Σηφάκης, Σάμπα (56′ Γαλανίδης), Κομπογεννητάκης, Γιακουμάκης, Ντεντάκης, Κελέση(66′ Περδικάκης), Βεστάκης, Ταταράκης

ΠΟΑ: Χατζημηνάς, Βρεττός Κ., Ρουμπάκης(84′ Παπαδομιχελάκης), Γιακουμάκης, Πετράκης, Χατζηανδρέου, Φραγκιαδάκης(90+3′ Ρωμανάκης), Πετράς, Τριανταφύλλου, Βρεττός Ν., Καρβελάς(84′ Μπουτσάκης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply