Connect with us

7ος Όμιλος

Ισοπαλία για Αιολικό και Ιωνικό (2-2)

Published

on

Ο Ιωνικός απέσπασε ισοπαλία στον «Ταρλά» ,2-2, κόντρα στον Αιολικό με σκόρερ τους Δημακάκο και Γκοτσούλια.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε αποκλειστικά στον Ιωνικό που «πάταγε» καλύτερα στο γήπεδο χάνοντας στο 16 μία απίστευτη ευκαιρία με τον Μακρίδη να βγαίνει τετ α τετ και να στέλνει τη Μπάλα άουτ ,μιας και γλίστρησε στην τελική προσπάθεια.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ με τον Δημακάκο που με το κακό του πόδι ,το δεξί έπιασε μια φωτοβολίδα έξω από την περιοχή και άνοιξε το σκορ.

Στο 40 ο Θέμος έκανε ωραία ατομική ενέργεια αλλά το σουτ που έκανε βρήκε κόντρα σε αντίπαλο την τελευταία στιγμή.

Στην εξέλιξη της φάσης και μετά το κόρνερ .ο Γκοτσούλιας έκανε σουτ που πέρασε λίγο αουτ.

Οι Νικαιωτες ολοκλήρωσαν το ρεσιτάλ ευκαιριών με μία κεφάλια του Κουιρουκίδη,από σέντρα του Ατματζίδη που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, η πρώτη κίνηση έγινε από τον Αιολικό με τον Λαμπράκη αντί του Κρητικού.

Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετικοί και κατάφεραν στο 56 να ισοφαρίζουν με κεφαλιά του Τζορνταν που βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας για το γκολ με κεφαλια.

Ο Αιολικός συνέχιζε την πίεση,ο Ιωνικός κρατούσε την ισοπαλία και έψαχνε αντεπιθέσεις αλλά στο 78, ο ρέφερι Τζουμαλακης έδωσε πέναλτι ,όταν ο Ατματζίδης έδιωξε τη μπάλα και ο Λαμπράκης έπεσε μόνος του κάτω και ο Σερραίος ρέφερι έδωσε την εσχάτη των ποινών.Με τον Λαμπράκη να σκοράρει.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Ιωνικός ισοφάρισε,όταν μετά από κοντρες ο Γκοτσούλιας βρέθηκε σε ρόλο φορ για το 2-2.

Αιολικός: Κούμπας, Μπούζουρας, Κρητικός(Λαμπράκης 45’) , Ταχιάς, Βαλλιός, Κατσίκης (Λαλάς 83’), Τσουβαλτζίδης, Τσομπανέλλης, Ποτουρίδης (Σεφουλάι 86’), Διαμαντίδης, Τζόρνταν.

Ιωνικός: Κουρεπίνης, Ατματζίδης, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Πλάκας, Γκοτσούλιαςς, Μακρίδης, Πογοσιάν, Θέος (Σάμιος 76’), Κατσικογιάννης (Καρέλης 58’), Κουϊρουκίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply