Connect with us

4ος Όμιλος

Ισοπαλία για Εθνικό Πειραιά

Published

on

Από ένα γκόλ και ένα ημίχρονο μοιράστηκαν Χαλκίδα και Εθνικός με το ισόπαλο 1-1 να μοιάζει δίκαιο αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαρία να τεστάρουν τον βαθμό ετοιμότητας των ομάδων τους.
Ο Εθνικός που παρουσιάστηκε στην Χαλκίδα χωρίς τους τραυματίες Βενέτη,Ρούσση,Χατζησάββα και Κομνηνό,είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου έχασε αρκετές και σημαντικές ευκαρίες με τον Κατσικοκέρη σε δύο στιγμές,και τον Μακρυγιάννη,άνοιξε το σκόρ
πρός το τέλος του ημιχρόνου όταν ο Παυλάκης με ωραία ατομική ενέργεια βρέθηκε σε θέση βολής το σούτ που επιχείρησε προς το τέρμα κόντραρε στους αμυντικούς της Χαλκίδας η μπάλα έφτασε στον Λεωνιδόπουλο που απο πλάγια και αριστερά με νέο σούτ έγραψε το 0-1.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν απο το ξεκίνημα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ του Μπλάνκο

ΧΑΛΚΙΔΑ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Καραμπάς, Μπακομήτρος, Ντελέκος, Εμέκα, Χαρτσιάς, Πολίτης, Κονσταντίνοφ, Παλιάτσος. Έπαιξαν ακόμη οι Μπλάνκο, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Πατερίτσας, Λούκας, Ανέστης, Τσίγκρος.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Σικαλιάς(46΄Βουτσινάς), Στασινός (75΄Γιαταγανάκης), Γερόλυμος(75΄Κατίδης), Μπένα(60΄Πεχλιβανίδης), Κρητικός, Κωνσταντίνου(65΄Μισέλ), Παυλάκης, Λεωνιδόπουλος(75΄Πίσσας), Κατσικοκέρης,Ρομάνο(75΄Σωπασής), Μακρυγιάννης(46΄Μάναλης).