Connect with us

4ος Όμιλος

Ισοπαλία στον Κορυδαλλό

Published

on

Σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κίνητρο και βαθμολογικό ενδιαφέρον, Προοδευτική και Πανθηραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 για την 29η αγωνιστική. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, με τις δυο ομάδες να δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλή ημέρα.

Στο 81′ η Προοδευτική κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Κανελλόπουλος γράφοντας το 1-0, με τον Λούκα να ισοφαρίζει πέντε λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο για τους Κυκλαδίτες. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο αφού για την Προοδευτική αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Παπανικόλας ενώ λίγο αργότερα την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε για τον Πανθηραϊκό ο Φύτρος.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Νίκος Κωτσοβός) Μπαντικος, Τσαραούσης, Καλαϊτζίδης, Παπανικόλας, Ζίζηλας, Ζαχαράτος, Μπελέρης (89′ Μανιδάκης), Ντάλλας, Λέκκας (90′ Θεοδωράκης), Κανελλόπουλος, Ζελέκου (70′ Πέππας).

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματαθαιάκης) Μπαμπανιώτης, Κοριτσινίδης, Καλαγκάνης, Λούκας, Αγοραστός, Μπακάλης, Κρίτσας (67′ Γεωργιάδης), Φύτρος, Μυρθιανός (82′ Ζώνας), Περιάλης (61′ Λαζαρίδης), Γιόνδης.