Connect with us

slideshow

Ισοπαλία τίτλου για Πανελευσινιακό..(φωτο)

0-0 με Άτταλο

Published

on

Λευκή ισοπαλία αλλά μισός τίτλος ήταν για τον Πανελευσινιακό το 0-0 στο ντέρμπι ανόδου με τον Άτταλο Νέας Περάμου αφού η ομάδα της Ελευσίνας διατήρησε τη διαφορά τριών πόντων από τον αντίπαλό της.

Το αποτέλεσμα αδικεί σαφώς τον Πανελευσινιακό που στο πρώτο ημίχρονο έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι ενώ είχε και διπλό δοκάρι στην ίδια φάση. Από την άλλη ο Άτταλος δεν μπορούσε να «χτυπήσει» το παιχνίδι καθώς ήταν φανερό πως είχε επιθετικές αδυναμίες.

Έτσι με δεδομένη την έλλειψη δυναμικότητας των αντιπάλων του Πανελευσινιακού για τη συνέχεια η ισοπαλία του δίνει την πρώτη θέση και την διεκδίκηση της ανόδου στα μπαράζ.

Στην πρώτη επικίνδυνη επίθεση για τον Πανελευσινιακό στο 7΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν όταν ο Τούσης βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής Χατζής που ήταν κοντά στην φάση έδειξε κίτρινη κάρτα στον επιθετικό του Πανελευσινιακού για θέατρο.

Στο 12΄από ΄σέντρα του Ράεντ ο Παπαευθυμίου από καλή θέση έπιασε χλιαρό σουτ που απέκρουσε ο Παπακωνσταντίνου.

Στο 22΄απείλησαν οι φιλοξενούμενοι όταν από βαθιά σέντρα ο Κουσίδης πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο Τσουκαλάς.

Στο 2΄σέντρα του Ανδρεάδη κεφαλιά του Παπαευθυμίου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 29΄από σέντρα του Τούση ήταν η κεφαλιά του Ράεντ αυτή τη φορά που έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 31΄τετ α τετ με τον Παπακωνσταντίνου ο Τούσης δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Στο 36΄Παπαευθυμίου και Ράεντ έπαιξαν το 1-2 με τον τελευταίο από καλή θέση να χάνει την ευκαιρία.

Στο 45΄ ο Πέγκος για τον Άτταλο βρέθηκε σε καλή θέση από τη δεξιά πλευρά αλλά το σουτ απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσουκαλάς.

Στο δεύτερο ημ.ίχρονο ο Πανελευσινιακός μπήκε φουριόζος και μετά από φάουλ του Μακρίδη η μπάλα αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα και το δοκάρι, πήρε φορά προς τα έξω και στην προσπάθεια του να τη διώξει αμυντικός την έστειλε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι.

Αυτή ηταν καια η μοναδική φάση του δεύτερου 45λεπτου καθώς ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς όμως ουσιαστικό αντίκρυσμα.

 

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Χατζή, Τζωρτζάκου, Κασαβέτη

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Μπαγδάτογλου, Δούκας (77΄Τζαφεράκος), Καριαβούλας, Μακρίδης, Νάκας, Ευαγγέλου, Τούσης (67΄Ατματσίδης), Παπαευθυμίου, Ανδρεάδης, Ράεντ ( 86΄Αποστολάτος).

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ: Παπακωνσταντίνου, Χωραβάτης (67΄Ζούπας), Τζελάι (58΄Λογγαράκης), Δημούδης, Τζαφέρης, Μικρογιαννάκης, Πέγκος, Αμίρ, Κατσίκης (61΄Γκουτσούλας), Καραμπλάκας, Κουσίδης.

 

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply