Connect with us

4ος Όμιλος

Ιστορική νίκη για Άγιο Ιερόθεο

Published

on

Ιστορικής σημασίας νίκη πανηγύρισε ο Άγιος Ιερόθεος αφού με γκολ του Σαγανά νίκησε στη Ραφήνα την τοπική Τριγλία, στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, με την Τριγλία επίσης να δείχνει ιδιαίτερα αξιόμαχο πρόσωπο παρά το γεγονός ότι χρειάζεται χρόνο.

Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, όμως η πρώτη φάση ανήκει στην Τριγλία. Συγκεκριμένα, στο 6′ το σουτ του Τσεβά πέρασε άουτ, με τον Ιερόθεο να απαντάει στο 9′ όταν ο Μανδύλη εκτέλεσε το φάουλ με τους αμυντικούς των ‘κιτρινόμαυρων’ να διώχνουν.

 

Στο 11′ το σουτ του Τσάγκαρη πέρασε άουτ, ενώ στο 19′ το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη έφτασε κοντά στο γκολ. Συγκεκριμένα, ο Σαγανάς βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά. Στο 21′ το σουτ του Πουλάκου από δεξιά έφυγε άουτ, με την Τριγλία να φτάνει κοντά στο γκολ στο 25′.

 

Συγκεκριμένα ο Μπίρης εκτέλεσε το φάουλ όμως η κεφαλιά του Ποτουρίδη έφυγε μόλις άουτ. Στο 27′ ο Ιερόθεος έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Θανόπουλος βρήκε τον Γκουτσούλα στην μεγάλη περιοχή, εκείνος έκανε την παράλληλη μπαλιά αλλά ο Κετσετζόγλου δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα. Στο 33′ ο Σαγανάς κατάφερε να βρει δίχτυα με ωραίο σουτ τιμωρώντας τη παλιά του ομάδα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πάλι δυνατά χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 54′ όταν ο Κετστεσόγλου στο τετ α τετ πλάσαρε άουτ. Στο 59′ ο Σαγανάς σούταρε όμως ο Μπότος απέκρουσε, με την Τριγλία να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 84′. Συγκεκριμένα, σε κεφαλιά του Σεντεμέτε μετά από κόρνερ η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι ενώ λίγο αργότερο ο ίδιος παίκτης είχε καλή ευκαιρία με τη μπάλα να φεύγει ξιστά άουτ.

Τριγλία: Μπότος, Καμβύσης, Φούντας, Κούμπουρας, Μπίρης, Μητσόπουλος (46′ Μπαστάνης Θ.), Τσεβάς, Τσάγκαρης (66΄Τσάγκαρης), Ποτουρίδης, Κότσι

Αγ. Ιερόθεος: Κυρίτσης, Πολίτης, Μανδύλης, Δάρρας, Κωστούλας, Γούλας, Γκουτσούλας, Καραμέρης, Κετσετζόγλου(62′ Μπιρμπίλη), Θανόπουλος (83′ Σουφλάς), Σαγανάς