Connect with us

4ος Όμιλος

Ιστορική νίκη για Πανθηραϊκό 4-2 την Τριγλία Ραφήνας

Published

on

Την πρώτη του ιστορική νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Πανθηραϊκός που επιβλήθηκε με 4-2 της Τριγλίας Ραφήνας. Από την άλλη οι κιτρινόμαυροι έμειναν για δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους κιτρινόμαυρους οι οποίοι προηγήθηκαν  στο 9′ με τον Πουλάκο που πλάσαρε εύστοχα τον Πουρή. Στο 18′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ όμως η κεφλαιά του Λούκας πέρασε άουτ.Στο 19′ οι νησιώτες έφεραν το ματς στα ίσια χάρις σε ωραίο σουτ του Περιάλη. Στο 25′ ο Μπίρης εκτέλεσε το φάουλ με τον Πουρή να μπλοκάρει, ενώ στο 26′ ο Δήμιζας έδιωξε σε κόρνερ του σουτ του Ζώνα.

Το προβάδισμα στον Πανθηραϊκό έδωσε στο 29′ ο Γαρυφαλλόπουλος μετά από σύγχυση στα καρέ του Δήμιζα.

Λίγο αργότερα ο Γαρυφαλλόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-1 όμως ο Δήμιζας έδιωξε προσωρινά.

Στο 51′ ο Χριστόπουλος είδε το σουτ που επιχείρησε να μην ανησυχεί τον Πουρή. Η ισοφάριση για την Τριγλία ήρθε στο 66′ με κεφαλιά του Πουτουρίδη. Στο 73′ το σουτ του Μπίρη κατέληξε αουτ, με τον Γαρυφαλλόπουλου να έχει δοκάρι στο 80′. Λίγο αργότερα ο Μκρτσιαν έκανε το 3-2 ,για να έρθει ο ο Λούκας στο 86 να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Πουρής, Κορτσινίδης (76′ Παπίτσας), Καλαγκάνης, Μκρτσιάν, Λούκας, Μπακάλης, Ζώνας, Σαββίδης, Γαρυφαλλόπουλος, Περιάλης, Λαζαρίδης (71′ Φύτρος)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) Δήμιζας, Καμβύσης, Σεντέμεντες, Φούντας, Μπίρης, Χριστόπουλος, Τσέβας, Τσάγκαρης, Ποτουρίδης, Κότσι (51′ Μητσόπουλος), Πουλάκος