Connect with us

slideshow

Ιστορική πρόκριση με Πεύκη

Published

on

Χάρις σε δυο τέρματα του Κουμπρόγλου (12′ και 53′) ο Κισσαμικός κατέλαβε την αντίσταση της Πεύκης και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Κισσαμικό, που μόλις στο 12’ πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ν’ Γκουέμ έκανε μπαλιά στον Κουμπρόγλου, που με εξαιρετικό πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Θωμόπουλο στέλνοντας την αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα (1-0).

Ο ίδιος παίκτης στο 53’ εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τη σέντρα του Χατζηλιόντα και με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σωτηριάδης (Πάγκαλος-Παπαδοπετράκης) από το Λασίθι, που έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Θεοδωρόπουλο (43’), Βλαχοκυριάκο (43’), Μαντζιούνη (88’) και Κωνσταντόπουλο (88’).

Κισσαμικός: Ρίζος, Παραλίκης, Ψυχουντάκης, Χολέβας, Εσόνο, Καρβουνιάρης, Ν’ Γκουέμ (86’ Γιουρουκάκης), Χατζηλιόντας, Κουμπρόγλου (69’ Κοκάκης), Τσικουδάκης, Δρακάκης (77’ Μαντζιούνης).

Α.Ο. Πεύκης: Θωμόπουλος, Αγγ. Σιέρρας, Παγίδας (71’ Χατζής), Κωνσταντόπουλος, Βλαχοκυριάκος, Γκίκας (59’ Χριστόπουλος), Μπαλής, Θεοδωρόπουλος, Δαφνάς, Μαρκομιχάλης (65’ Σπ. Σιέρρας), Οικονομέας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply