Connect with us

slideshow

Ιωνικός: Απέφυγε την ΑΕΚ και βαδίζει για τίτλο

Published

on

Στον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής κληρώθηκε ο Ιωνικός με αντιπάλους 9 ομάδες του Λεκανοπεδίου Αττικής, 4 από την Κρήτη, και μια από τις κυκλάδες.

Αναλυτικά ο όμιλος περιλαμβάνει τις ομάδες:

ΑΤΤΙΚΗ: Προοδευτική, Ατρόμητος Πειραιά, Ιωνικός, Πανελευσινιακός, Ολυμπιακός Λαυρίου, Δόξα Βύρωνα, Τράχωνες, Νέα Ιωνία, Εθνικός Αστέρας, Πεύκη

ΚΡΗΤΗ: Ατσαλένιος, Κισσαμικός, Ρούβας, Γιούχτας

ΚΥΚΛΑΔΕΣ: Μύκονος

 

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ιωνικός θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Ατρομητου Πειραιά.

 

Ο Ιωνικός έχοντας αποφύγει την ΑΕΚ κατεβαίνει με στόχο την πρώτη θέση και την άνοδο στη Football League. Με δεδομένη την ενίσχυση της ομάδας στη διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου, την αλλαγή του κλίματος και την εικόνα που έχε παρουσιάσει η ομάδα του Μάρκου Δήμου στα φιλικά προετοιμασίας, θεωρείται το μεγάλο φαβορί του ομίλου για την κατάκτηση του τίτλου.

Πανελευσινιακός και Δόξα Βύρωνα θεωρούνται βασικοί διεκδικητές της πρώτης θέσης χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποια η κάποιες εκ των υπολοίπων ομάδων του ομίλου, να κάνουν την έκπληξη δεδομένου οτι τα μεγέθη σε αυτό το επίπεδο είναι ευμετ´αβλητα και κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Είναι σίγουρο οτι λόγω οικονομικής στενότητας κάποιες απο τις ομάδες δεν θα μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος του σκληρού ανταγωνισμού στη δίαρκεια του πρωταθλήματος, και αυτή η παράμετρος θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο.

 

Δηλώσεις :

Μάρκος Δήμος ,προπονητής Ιωνικού:

 

“Θεωρώ πολύ σημαντικό οτι δεν είμαστε στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ. Επίσης είναι θετικό το στοιχείο οτι ο όμιλος έχει αρκετές καλές ομάδες με ισχυρές έδρες κάτι που σημαίνει οτι οι ομάδες που θα έχουν διάρκεια και λιγότερες βαθμολογικές απώλειες στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος θα είναι αυτές που θα πέσουν προβάδισμα για την άνοδο.Το πρόγραμμα δεν έχει μεγάλη σημασία αφού θα παίξουμε με όλες τις ομάδες, συνεπώς το ζητούμενο είναι η διάρκεια.

Θεωρώ οτι όλους οι ομάδες έχουν τη δική τους ιστορία και δυναμική και για αυτό οφείλουμε να τις σεβαστούμε όλες απόλυτα. Πέρα από αυτό εμέις κοιτάμε την ομάδα μας και είμαστε επικεντρωμένοι απλό την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στο στόχο μας που είναι η άνοδος στη Football League.”

 

Γιώργος Ρωμαντζής , τεχνικός Διευθυντής

 

“Μετά τη σημερινή κλήρωση και παρά τη δυναμική των ομάδων που συγκροτούν το δικό μας όμιλο, πιστεύουμε και θα αγωνιστούμε για να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα και τις επιθυμίες των φιλάθλων μας αλλα και της Διοικούσας Επιτροπής για την άνοδο του Ιωνικού. Ο όμιλος είναι δύσκολος αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία, στο ταλέντο των παικτών γι αυτό και μιλάμε για άνοδο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ´ ΕΘΝΙΚΗΣ

 

Ο Ιωνικός προκρίθηκε άνευ αγώνος στη δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου Γ´ εθνικής όπου κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στις 13.10.2013 στη Νεάπολη την νικήτρια του ζευγαριού Α.Ο Μυκόνου – Ρούβας Α.Σ.

Σε περίπτωση πρόκρισης ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει για την τρίτη αγωνιστική στις 17.11.2013 στη Νεάπολη την ομάδα που θα προκριθεί απο τα ζευγάρια Εθνικός Αστέρας – Ατσαλένιος και Κισσαμικός – Πεύκη Α.Ο που θα αναμετρηθούν την πρώτη και δεύτερη αγωνιστική.

 

Χειρουργήθηκε σήμερα στη μέση ο Κουτσογιαννόπουλος.

 

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου υποβλήθηκε σήμερα ο 19χρονος επιθετικός Παναγιώτης Κουτσογιαννόπουλος ο οποίος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου δυο μήνες

 

Κόντρα στον Ατρόμητο την Τετάρτη οι Νικαιώτες

 

 

Την Τετάρτη στις 8 το βράδυ στο ανακαινισμένο γήπεδο της Νεάπολης ο αναγεννημένος Ιωνικός θα δώσει το σημαντικότερο τεστ της προετοιμασίας του. Αντίπαλος του μια εκ των κορυφαίων ελληνικών ομάδων, ο Ευρωπαίος Ατρόμητος, που θα αγωνιστεί με τη βασική του ομάδα.

Οι νεαροί, κυρίως, ποδοσφαιριστές του Μάρκου Δήμου θάχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε μεγάλα ομόματα της Super League. Της αναμέτρησης θα προηγηθούν ο αγιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν καθώς και τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου.

Σε εικδική εκδήλωση θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε πρώην πρόεδρους του Ιωνικού ενώ θα βραβευτεί από τον Ιωνικό αλλά και τους Rangers o πρóεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 16.45.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply