Connect with us

4ος Όμιλος

Ιωνικός-Ατρόμητος Πειραιά 1-0

Published

on

Ιωνικός και Ατρόμητος Πειραιά, έβγαλαν την… υποχρέωση για το δεύτερο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής, με τους Νικαιώτες να επικρατούν με 1-0 και να παραμένουν στην 7η θέση με 46 βαθμούς. Το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ήταν ανώτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με το παιχνίδι να κυμαίνεται σε ρηχά νερά δεδομένου ότι δεν υπήρχε κίνητρο για καμία από τις δυο ομάδες. Όσον αφορά τον Ατρόμητο, οι Καμινιώτες που τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στο Α’ ΕΠΣ Πειραιά παρουσίασαν αξιόμαχο πρόσωπο ωστόσο αυτό δεν έφτανε για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα μένοντας 11η θέση μαζί με τον ΠΑΟ Κρουσώνα και τους 29 βαθμούς.

Στο α’ μέρος το θέαμα ήταν μέτριο, με τον ιστορικό σύλλογο από τη Νεάπολη να έχει την υπεροχή και τον Ατρόμητο Πειραιά να προσπάθεια να… χτυπήσει στην κόντρα. Η πρώτη καλή φάση σημειώθηκε στο 13′ όταν ο Σάμιος επιχείρησε το σουτ με τον Αθανασόπουλο να αντιδράει σωστά και να απομακρύνει τη μπάλα. Στο 14′ ο Νικολέτος με όμορφη εκτέλεση κόρνερ βρήκε τον Μιχελή όμως η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε άουτ, ενώ στο 30′ ο Αθανασόπουλος πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση στην εκτέλεση φάουλ του Νικολέτου διώχνοντας σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος βελτιώθηκε με τον Ιωνικό να φτάνει κοντά στο γκολ στο 48′, όταν το σουτ του Μπερνιδάκη πέρασε μόλις αουτ. Στο 52′ ο Μπερνιδάκης έκοψε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Σαμιώτης άθελα του με προβολή λίγο έλειψε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως πάλι ο Αθανασόπουλος απομάκρυνε. Στο 56′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά, όταν ο Σιγάλας επιχείρησε τη σέντρα από αριστερά και ο Δανασής που κέρδισε την κεφαλιά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.

Στο 59′ ο Κρητικός έβγαλε τη σέντρα από δεξιά όμως ούτε ο Ρόβας, ούτε ο Μπερνιδάκης που βρέθηκαν στην πορεία της μπάλας μπόρεσαν να κάνουν το 1-0.  Στο 63′ το σουτ του Μπερνιδάκη πέρασε αρκετά άουτ, ενώ στο 67′ ο Πουλάκης δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ με τον Αθανασόπουλο να σταματάει τη φάση. Στο 72′ ο Πουλάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ που έπιασε μέσα από την περιοχή βρήκε σε ετοιμότητα τον Αθανασόπουλο που έδιωξε για ακόμη μια φορά. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 75′ ο Ρόβας ο οποίος έφυγε στην κόντρα και αφού εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Χριστόπουλος γλίστρησε με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ιωνικός έφυγε και πάλι στη κόντρα, με τον Πουλάκη, να βρίσκει το Ρόβα ο τελευταίος να στρώνει στον Μπερνιδάκη ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ όπως θα ήθελε χάνοντας την ευκαιρία να κάνει το 2-0. Στο 80′ ο Κρητικός βρέθηκε σε καλό σημείο, επιχείρησε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ στην τελευταία φάση του αγώνα, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μάνης, Αργυρίου, Μιχελής, Κρητικός, Προβατίδης, Παντελίδης, Σάμιος, Μιχαλακάκος (52′ Ρόβας), Μπερνιδάκης (87′ Δικαιόπουλος), Νικολέτος (65′ Πουλάκης), Κατσίκιας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Αθανασόπουλος, Σιγάλας, Μαρινάκης,Χριστοπουλος (87′ Κοντάκος), Φυσαράκης, Σαμιώτης Σεναι, Καρνέσης (46′ λ.τρ. Γεωργίου), Ράπτης (71′ Μητρόπουλος), Ευθυμιάδης, Δανασής.