Connect with us

slideshow

Ιωνικός – Κηφισιά 0-0

Published

on

Η αδυναμία του Σκαφτούρου να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα απó το σημείο του πέναλτι στέρησε τη χαρά της νίκης απο τους φίλους του Ιωνικού που είδαν την ομάδα τους να παραχωρεί λευκή ισοπαλία στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της προετοιμασίας με αντίπαλο την Κηφισιά.

Ο Παναγιώτης Σκαφτούρος κέρδισε το πέναλτι στο 78ο το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά απομάκρυνε με εκπληκτικό τρόπο ο τερματοφύλακας Ιωσήπου ο οποίος στο αμέσως επόμενο λεπτό έδιωξε τη μπάλα από το “γάμα” της εστίας του πριν καταλήξει στα δίχτυα σε βολίδα του Χρυσάφη.

Στο πρώτο ημίιχρονο και οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε χαμηλούς ρυθμούς με αποτέλεσμα να σημειωθούν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Ο Ιωνικός απείλησε στο 3ο λεπτό με τον Σταμπούλογλου και στο 20ο λεπτό με τον Σκαφτούρου πέτυχε γκολ το οποίο δε μέτρησε ενώ η Κηφισιά έχασε ευκαιρίες με τον Βέρμπη στο 5ο και στο 29ο λεπτό.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Μάρκος Δήμος άνοιξε τον χορό των αλλαγών με πρώτο τον Σιμιτζή για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι 10 ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδωσαν ένα γρήγορο επιθετικό ρυθμό στην ομάδα αποτέλεσμα του οποίου υπήρξαν τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες με κορυφαία το χαμένο πέναλτι του Σκαφτούρου.

 

Στο ίδιο διάστημα η Κηφισιά ακολουθώντας την τακτική των γρήγορων αντεπιθέσεων δημιούργησε προβλήματα με τον Βέρμπη που απείλησε σε δύο τρεις περιπτώσεις χωρίς να πετύχει γκολ.

Ιωνικός και Κηφισιά ικανοποίησαν τους φίλους τους που παρακολούθησαν τον αγώνα κι έδειξαν οτι είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στους ομίλους τους.

 

Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ : Αδαμόπουλος ( τερμ.) ( 46´ Μακρυωνίτης) Ατματζίδης ( 70´Καμβύσης), Κουλακάρης ( 70´ Τσακίρης) , Σταμπούλογλου ( 60´ Δημητρίου), Μαργιόλης ( 60´ Νικολακόπουλος ), Παπασπύρος ( 60´ Μπερνιδάκης) , Κατσαβριάς ( 50´ Βασιλείου), Τσερκάνι ( 46´ Σιμιτζής) , Σκαφτούρος, Πολυχρόνης ( 54´ Χρυσάφης), Κουμουλίδης( 50´ Μπεκατώρος ).

 

Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑ: Κόλλιας ( τερμ.) ( 62´ Ιωσήπου) Στασινός, Έσλερ ( 85´ Παπαζούδης) Κορακάκης, κολοτούρος, Τεγούσης, Γκουτσούλας, Ντούμος ( 70´ Μπάτσι ) , Ταμπάκης ( 62´ Χίσο), Αλημπάς ( 70´Κολιάκος ) , Βέρμπης.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δριτσάκης Γιώργος

Β. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοτζαμανίδης Ηλίας, Καλημέρης Νίκος.

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

 

Μάρκος Δήμος ( προπονητής Ιωνικού): “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο την προσπάθεια των παιδιών. Σ´ ένα παιχνίδι με αντίπαλο ομάδα της ίδιας κατηγορίας διαπιστώσαμε οτι οι παίχτες μπορούν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο. Είδαμε αυτά που θέλαμε να δούμε εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής και πού θα πρέπει να ρίξουμε το βάρος στο διάστημα που απομένει για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας. Κυρίως θα πρέπει να δουλέψουμε το τελείωμα των φάσεων”.

 

Θωμάς Γράφας ( προπονητής Κηφισιάς) : ” Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ δυο ποιοτικών ομάδων. Ο Ιωνικός είναι πάρα πού καλή ομάδα, όπως και εμείς, με πολύ καλή αγωνιστικη συμπεριφορά και σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με εξαίρεση το πέναλτι, όπου θα μπορούσε να πετύχει γκολ, ο Ιωνικός δεν είχε άλλη μεγάλη ευκαιρία. Εμείς δημιουργήσαμε στις γρήγορες αντεπιθέσεις αρκετές ευκαιρίες. Δικαιούμαστε τουλάχιστον ένα γκολ”

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply