Connect with us

slideshow

Ιωνικός: Προβάρει ενδεκάδα με Ηρακλή Ψαχνών

Την ομάδα του πρωταθλήματος προβάρει ο Μάρκος Δήμος στο αυριανό φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών ( 18:30 Δημοτικό Νεάπολης )

Published

on

Δυναμικό παρών αναμένεται να δώσουν οι φίλοι του Ιωνικού στο αυριανό ( Τετάρτη 28.8.2013 ) φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών στις 18:30 στο ανακαινισμένο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης.

Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας του Μάρκου Δήμου τόσο στα εντός έδρας παιχνίδια με Πανιώνιο (1-1) και Περαμαικό ( 2-0) οσο και στα εκτός εδρας με Αχαρναικό ( ηττα με 1-0 ) και Παναυπλιακό ( νίκη με 3-0 ) και αναμένεται να συρρεύσει το απόγευμα της Τετάρτης στο “παλατάκι” της Νεάπολης για να χειροκροτήσει τους παίκτες σε ατμόσφαιρα που προϊδεάζει για το γιορταστικό κλίμα που θα επικρατεί κάθε Κυριακή στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ενισχυτικό του μεγάλου ενδιαφέροντος του κόσμου είναι και το γεγονός οτι ο Ιωνικός θα παίξει για πρώτη φορά με τον βασικό σχήμα μιας και στα τέσσερα προηγούμενα φιλικά ο Μάρκος Δήμος χρησιμοποιούσε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.

Οσο περνούν οι μέρες και τα πόδια των ποδοσφαιριστών λύνονται από την επίπονη βασική προετοιμασία, τόσο η ομάδα ξεδιπλώνει σιγά-σιγά τις αρετές της και η αισιοδοξία για ένα δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα εδραιώνεται.

Η Διοικούσα Επιτροπή βλέπει με ικανοποίηση τις προσπάθειες της να ευωδόνονται και τον κόσμο να αγκαλιάζει με θέρμη το νέο ξεκίνημα του Ιωνικού.

Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν το αυριανό φιλικό πως θα ισχύσουν τα διαρκείας ενώ για τους μη κατόχους διατίθενται εισιτήρια των 5 ευρώ στις θύρες 1 και 2. Η θύρα 3 προορίζεται για τα μέλη του συνδέσμου ενώ η 4 για τους παλαίμαχους, τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών και τα μέλη των ακαδημιών ποδοσφαίρου.Στη θύρα 5 επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους κατόχους διαρκείας VIP.

” Πόντος – Σμύρνη – Μάνη και ο Ιωνικός βγαίνει σεργιάνι, Νίκαια αγάπη μου ” είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στις τάξεις των φίλων του Ιωνικού αποτελώντας την κινητήρια δύναμη στο όμορφο ταξίδι της επιστροφής στη Súper League.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply