Connect with us

slideshow

Ιωνικός-Ρούβας 2-0

Published

on

Εύκολα 2-0 το Ρούβα και πρόκριση στο Κύπελλο ο Ιωνικός Αξιοποιώντας σε ένα ακόμη παιχνίδι την δυνατή του έδρα ο Ιωνικός έκανε επιτυχημένο ντεμπούτο στο κύπελλο Γ´ Εθνικής και με τη νίκη του με 2-0 επί του Ρούβα προκρίθηκε στην 3η φάση του νέου θεσμού. Oι Νικαιώτες ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και είχαν πολλές ευκαιρίες με τους Παπασπύρo, Μπερνιδάκη, Σκαφτούρο και Μπεκατώρο να αυξήσουν το δείκτη του σκορ. Ο Χαράλαμπος Σταμπούλογλου στο 10´ λεπτό με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Χρυσάφη έκανε το 1-0 , ενώ στο 59′ ο Σπύρος Παπασπύρος σε μια φάση διαρκείας και αφού προηγουμένως ο τερματοφύλακας των Κρητικών Τόμπος είχε εξουδετερώσει σουτ του Σκαφτούρου, σημείωσε το 2-0. Με το ίδιο σκορ είχε επικρατήσει ο Ιωνικός και στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Γ´ εθνικής τη δεύτερη αγωνιστική στο γήπεδο της Νεάπολης. Στα αξιοσημείωτα του σημερινού αγώνα και συγκριτικά με το παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ρούβα ο Μάρκος Δήμος παρέταξε τον Ιωνικό με 9 αλλαγές. Οι μόνοι που ξεκίνησαν στην βασική ενδεκάδα ήταν ο Χρυσάφης και ο Παπασπύρος. Παρ´ όλες τις αλλαγές και το γεγονός οτι ο προπονητής του Ιωνικού, ξεκούρασε αρκετούς από τους βασικούς δίνοντας χρόνο σε παίχτες που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους, ο Ιωνικός εμφανίστηκε το ίδιο αξιόμαχος, ανταγωνιστικός και ιδιαίτερα αποτελεσματικός. Η πρωτοπόρος ομάδα του 5ου ομίλου της Γ´ Εθνικής πιστοποίησε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο το γεγονός οτι διαθέτει μεγάλο βάθος πάγκου με ποιοτικό ρόστερ.

Ιωνικός: Αδαμόπουλος, Ατματζίδης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Μαριόλης,(74′ Δημητρίου), Σιμιτσής, Τσαρκάνι, (27′ Μπερνιδάκης), Παπασπύρος, Σκαφτούρος, (84′ Κουμουλίδης), Χρυσάφης, Μπεκατώρος.

 

Ρούβας:Τόμπος, Ρουμπάκης,Τζιράκης, Αργυράκης, Πετράς, Κεφαλούκος, Τσιτλακίδης, (53′ Αντωνάκης), Τζανάκης,(84′ Τζερεβελάκης), Φουκαράκης, Κλωνάρης, (63′ Βλάχος), Παντελής.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply