Connect with us

4ος Όμιλος

Ιωνικός: Σημαντική κίνηση από την διοίκηση

Published

on

Η διοικούσα επιτροπή του Ιωνικού, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Σαββουλίδη, ανακοίνωσε ότι την προσεχή αγωνιστική περίοδο όλοι οι άνεργοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της ομάδας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Στα πλαίσια των δύσκολων οικονομικών συγκυριών και έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες του κόσμου μας, δημιουργείται από την διοίκηση θύρα για την εξυπηρέτηση των ανέργων. Έτσι οι φίλοι του Ιωνικού θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από την Θύρα 6 του γηπέδου μόνο με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Παράλληλα και με την ίδια λογική, συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας. Ο Ιωνικός θέλοντας να αναβαθμίσει τις προσφερόμενες προς τους φιλάθλους του υπηρεσίες και με αφορμή την κυκλοφορία των νέων καρτών διαρκείας της περιόδου 2014-2015 εγκαινιάζει την δημιουργία του Members Club με τη διάθεση 60 καρτών διαρκείας αξίας 300 ευρώ έκαστο με αποκλειστικά προνόμια για τους κατόχους και με προσφορά γεύματος και ποτού στη διάρκεια του ημιχρόνου. Επίσης εισιτήρια διαρκείας (VIP) για τη Θύρα 5 στην τιμή των 100 ευρώ έκαστο και απλά εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 1 και 2 στην τιμή των 50 ευρώ έκαστο. Επίσης διατίθενται διαρκείας για τη Θύρα 3 στην ιδιαίτερα προσιτή τιμή των 30 ευρώ. Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία του Α.Ο Ιωνικός (28ης Οκτωβρίου 65 κ Παντιχείου Νίκαια)

Εισιτήρια διαρκείας διατίθενται ακόμη : Από το σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών “Rangers ” στα γραφεία της οδού Παναγή Τσαλδάρη στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και από τα γραφεία στη θύρα “4” του γηπέδου της Νεάπολης τις απογευματινές και μόνο ώρες. Επίσης από τα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ “ΕΡΡΙΚΟΣ” στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου της Νίκαιας και “ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΤΗΣ” στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου 28Α στη Νίκαια όπως και από το ΚΑΦΕ “ΝΕΑΠΟΛΗ” στη πλατεία Σπάθα. – Επόμενο παιχνίδι, για την ομάδα μας, την Κυριακή 7/9 με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο στις 20.00 στο γήπεδο της Νεάπολης. Για ένα ακόμα παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ στα εκδοτήρια του γηπέδου, θα πωλούνται κάρτες διαρκείας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply