Connect with us

slideshow

Ιωνικός: Σοβαρότητα στον θεσμό του κυπέλλου

Published

on

Ο Ιωνικός ρίχνεται στη μάχη του κυπέλλου με στόχο, όπως και στο πρωτάθλημα, την κατάκτηση του τίτλου. Η ιστορική ομάδα της Νίκαιας επέστρεψε στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο με βλέψεις πρωταγωνιστικές σε όλα τα επίπεδα και με μεγάλο στόχο την επάνοδο στα σαλόνια της Super League.

 

Ο Ιωνικός αντιμετωπίζει με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα τόσο τους αγώνες πρωταθλήματος όσο και τους αγώνες κυπέλλου. Κι αυτό επιβάλλεται όχι μόνο απο την ιστορία του που τον θέλει πρωταγωνιστή και με υψηλούς στόχους αλλά και η νέα αντίληψη που κυριαρχεί στις τάξεις των μελών της Διοικούσας Επιτροπής που θέλουν την ομάδα τους να διεκδικεί τη νίκη και μόνο τη νίκη σε κάθε αγώνα και με οποιονδήποτε αντίπαλο.

 

Η νέα τάξη πραγμάτων του Ιωνικού δεν συμβιβάζεται με την ιδέα της ισοπαλίας η της ήττας όταν αυτή είναι αποτέλεσμα της μετριότητας , της χαλαρότητας η της αδιαφορίας των παιχτών. Ο κόσμος της Νίκαιας αποδέχεται ακόμα και το αρνητικό αποτέλεσμα αρκεί να οφείλεται στην ανωτερότητα των αντιπάλων και όχι στην αδιαφορία των παιχτών η σε … “τρίτους” παράγοντες.

 

Η Διοικούσα επιτροπή, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές έχοντας ξεπεράσει την απογοήτευση από την απώλεια των δύο πρώτων βαθμών στην εκτός έδρας λευκή ισοπαλία με την Μύκονο, ρίχνουν το βάρος στον κυριακάτικο εντός έδρας νοκ άουτ αγώνα για το κύπελλο με τον Ρούβα.

 

Ο προπονητής Μάρκος Δήμος προετοιμάζει την ομάδα του με οδηγό την πρόσφατη νίκη ( Κυριακή 29/9 ) για το πρωτάθλημα επι της κρητικής ομάδας με 2-0.

 

Ο Παναγιώτης Σιμιτσής που είχε απουσιάσει από τους δύο προηγούμενους αγώνες της ομάδας λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο Ρέντη, ξεπέρασε το πρόβλημα και επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους όπως επίσης και ο Μπάμπης Σταμπούλογλου που εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών ημερών που κουβαλούσε από την περυσινή περίοδο.

 

Παραμένουν εκτός αγωνιστικής δράσης, συνεχίζοντας την θεραπεία τους, οι τραυματίες Κουτσογιαννόπουλος, Μπουλούλης και Μακρυωνίτης.

Το ενδιαφέρον του κόσμου και η ζήτηση των εισιτηρίων για τον κυρακάτικο αγώνα είναι πολύ μεγάλη. Άναμένεται όπως και στον αγώνα πρωταθλήματος έτσι και στον αγώνα κυπέλλου με τον Ρούβα οι φίλοι και οπαδοί του Ιωνικού να δώσουν βροντερό παρόν στις εξέδρες του ανακαινισμένου γηπέδου της Νεάπολης.

 

 

Οπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια έτσι και στο παιχνίδι της Κυριακής για το κύπελλο θα ισχύσουν τα διαρκείας ενώ για τους μη κατόχους διατίθενται εισιτήρια των 5 ευρώ στις θύρες 1 και 2. Η θύρα 3 προορίζεται για τα μέλη του συνδέσμου ενώ η 4 για τους παλαίμαχους, τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών, και τα μέλη των ακαδημιών ποδοσφαίρου..Στη θύρα 5 επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους κατόχους διαρκείας VIP.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply