Connect with us

slideshow

Ιωνικός: Φιλικό με Ηρακλή Ψαχνών – Εκδήλωση – γιορτή με Ατρόμητο

Published

on

Ο Ιωνικός επιστρέφει στο “παλατάκι” της Νεάπολης για να δώσει την Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών, ομάδα της Football League, τον τρίτο εντός έδρας φιλικό αγώνα του και τον πέμπτο συνολικά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

 

Με απολογισμό στους δυο τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του μια ήττα με 1-0 από τον Αχαρναικό στο γήπεδο της Φυλής και μια άνετη νίκη με 3-0 επι του Παναυπλιακού στο Ναύπλιο ο Ιωνικός επιβεβαιώνει με κάθε εμφάνιση του και με τρόπο εμφατικό τον τίτλο του φαβορί που λόγω ονόματος και ιστορίας δικαιούται.

 

Η επιλογή του Μάρκου Δήμου να χρησιμοποιεί στους μέχρι τώρα φιλικούς αγώνες προετοιμασίας δυο διαφορετικές ενδεκάδες,απέδωσε καρπούς. Οι νεαροί και άπειροι ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο σύνολο, αφομοίωσαν τις τακτικές και είναι έτοιμοι μαζί με τους έμπειρουςοδοσφαιριστές να δώσουν αυτά που η Διοικούσα Επιτροπή και ο κόσμος της Νίκαιας επιθυμούν.

 

Οι πιστοί φίλοι του Ιωνικού που μέχρι τώρα και παρά την περίοδο των διακοπών έχουν δώσει δυναμικά το παρόν στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Αχαρναϊικο στη Φυλή και τον Πανναυπλιακο στο Ναυπλιο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά φέτος με αντίπαλο τον Ηρακλη Ψαχνών την ΒΑΣΙΚΗ ομάδα του Ιωνικού.

 

Ο Μάρκος Δήμος θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο τον βασικό κορμό της ομάδας που στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου θα σηκώσει το βάρος της προσπάθειας για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Football League.

Το γηπέδο της Νίκαιας αναμένεται να κατακλυσθεί και πάλι από εκατοντάδες φίλους της ομάδας που απο την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν και στηρίζουν την κίνηση της Διοικουσας Επιτροπής για την αναγέννηση της ομάδας.

 

Οπως σε όλα τα εντός έδρας φιλικά προετοιμασίας έτσι και στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ηρακλή Ψαχνών θα ισχύσουν τα διαρκείας ενώ για τους μη κατόχους διατίθενται εισιτήρια των 5 ευρώ στις θύρες 1 και 2. Η θύρα 3 προορίζεται για τα μέλη του συνδέσμου ενώ η 4 για τους παλαίμαχους, τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών, και τα μέλη των ακαδημιών ποδοσφαίρου..Στη θύρα 5 επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους κατόχους διαρκείας VIP.

 

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στο προτελευταίο και σημαντικότερο φιλικό με αντίπαλο τον Ευρωπαίο Ατρόμητο ο Ιωνικός έχει προετοιμάσει μια εκδήλωση -γιορτή που θα προηγηθεί του παιχνιδιού και στην οποία θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του αναβαθμισμένου γηπέδου, θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικαίας κ Αλεξίου και θα τιμηθούν οι διατελέσαντες πρόεδροι του Ιωνικού.

 

 

Δύο από τα έμπειρα στελέχη στη γραμμή πυρός του Ιωνικού που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα, ο Παναγιώτης Σκαφτούρος και ο Νίκος Μπερνιδάκης μίλησαν στο ionikosfc.gr για την προετοιμασία και τους υψηλούς στόχους της ομάδας.

 

Παναγιώτης Σκαφτούρος : “Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία και σιγά σιγά δείχνουμε κάποια πράγματα σε θέματα τακτικής που τα δουλεύουμε εδώ και ένα μήνα. Πηγαίνοντας προς το τελος της προετοιμασίας θα ανεβάσουμε τους ρυθμους μας σταδιακά με στόχο να παίζουμε σε κάθε ματς καλύτερο ποδοσφαιρο.

Το γεγονός οτι ο προπονητής μας μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, έδειξε πως υπάρχουν 24 – 25 ισάξιοι παίκτες στην ομάδα που όποτε τους ζητηθεί θα μπορούν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους .

Οσο για μένα, σημασία δεν έχει ποιος βάζει τα γκολ, σημασία έχει να κερδίζουμε. Είχα τρεις μήνες αποχή μετά τέλος του πρωταθλήματος και επανήλθα σιγά-σιγά.Ετσι τώρα έφθασα σε ένα πολύ καλό σημείο , συνέρχομαι και σε αυτό με βοηθά και η ομάδα. Πιστεύω πως σε λίγο θα είμαι απόλυτα έτοιμος και ευελπιστώ πως στη φετινή σεζόν θα πετύχω πολλά γκολ.

Πάντως το επίπεδο προετοιμασίας αλλά και ο τρόπος δουλειάς του προπονητή μας δείχνουν οτι φέτος η ομάδα θα σκοράρει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και όχι μόνο με το σεντερ φορ”

 

Νίκος Μπερνιδάκης : “Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο παρά το γεγονός οτι η ομάδα είναι ακόμα κουρασμένη. Ολοι οι παίκτες παίρνουν από ένα ημίχρονο και έτσι υπάρχει συμμετοχή με ίδιο χρόνο για όλους. Είμαστε μια καινούργια ομάδα με ποδοσφαιριστές απο την μια έμπειρους και απο την άλλη πιτσιρικάδες που θα στελεχώσουν τη βασική ομάδα και τώρα και στο μέλλον. Το θετικό στοιχείο σε αυτή την ομάδα είναι πως δεν υπάρχει μεταξύ μας ανταγωνισμός. Μόνο συναγωνισμός , ομαδικότητα, και κλίμα οικογένειας.

Σε προσωπικό επίπεδο ακολουθώ πάντα τις οδηγίες του προπονητή και θα παίξω όπου εκείνος μου ζητήσει. Πιστεύω οτι η ομάδα δεν έχει ακόμη δείξει τις δυνατότητες της και πως σιγά-σιγά θα λυθούν τα πόδια μας από την προετοιμασία. θα είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα.

Αυτό που συμβαίνει φέτος στον Ιωνικό δεν έχει προηγούμενο. Το γήπεδο μεταμορφώθηκε σε πραγματικό κόσμημα και προκάλεσε τα πιο κολακευτικά σχόλια των αντιπάλων. Η οργάνωση και η λειτουργία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από ΠΑΕ Α’ Εθνικής . Η Διοικούσα Επιτροπή μας παρέχει τα πάντα ενώ ο κόσμος είναι στο πλευρό μας και μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο. Είναι χαρακτηριστικό πως οι οπαδοί μας σε περίοδο διακοπών μας ακολούθησαν στη Φυλή στο φιλικό με τον Αχαρναϊκό ακόμη και στο Ναύπλιο. Αυτοί είναι η δύναμης μας, το σκαλοπάτι για μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα.”

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply