Connect with us

slideshow

Ιωνικός: Χαμηλούς τόνους

Published

on

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ιωνικός εν όψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα του με τον Ατρόμητο Πειραιώς στο γήπεδο του Ρέντη. Οι πολύ καλές εμφανίσεις στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας και ιδιαίτερα η εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1 έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του Ιωνικού που ευελπιστούν σε ανάλογη εμφάνιση και νίκη στον αγώνα της πρεμιέρας για το πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής κατηγορίας.

 

Από την πλευρά τους ο προπονητής της ομάδας Μάρκος Δήμος και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα ρίχνοντας το βάρος τόσο σε θέματα αγωνιστικά όσο και ψυχολογικής προετοιμασίας των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που την Κυριακή για πρώτη φορά στην καριέρα τους θα κληθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός επίσημου αγώνα πρωταθλήματος Γ´ Εθνικής.

 

Η τεχνική ηγεσία αλλά και οι διοικητικοί παράγοντες του Ιωνικού, αν και απόλυτα ικανοποιημένοι από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας, κρατούν χαμηλούς τους τόνους θέλοντας να προστατεύσουν τους παίχτες από το κλίμα υπεραιδοξίας που οι πολύ καλές εμφανίσεις δημιουργούν και που αν δεν αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές με αρνητικά αποτελέσματα.

 

Με εξαίρεση τους τραυματίες Μπουλούλη και Κουτσογιαννόπουλο που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Μάρκου Δήμου.

 

Στην εθνική Νέων ο Παπασπύρος

 

Στην εθνική Νέων κλήθηκε ο Σπύρος Παπασπύρος. Ο 18χρονος μέσος του Ιωνικού (23/1/96) θα ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που αναχωρεί τη Δευτέρα για το Κατάρ όπου θα δώσει φιλικα παιχνίδια.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply