Connect with us

slideshow

Ιωνικός: Χωρίς Χρυσάφη για την νίκη

Published

on

Με μοναδικό στόχο τη συνέχιση του απόλυτου των νικών στην έδρα του και τη διατήρηση του στην κορυφή της βαθμολογίας του 5ου ομίλου, ο Ιωνικός υποδέχεται την Κυριακή (15:00) στο δημοτικό της Νέαπολης τον ΑΟ Γιούχτα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

 

Ο Γιούχτας είναι η τρίτη κατά σειρά ομάδα της Κρήτης που φιλοξενεί ο Ιωνικός μετά το Ρούβα και τον Ατσαλένιο. Η ομάδα του Ηρακλείου προέρχεται από την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα καθώς την περασμένη Κυριακή έχασε στις Αρχάνες απο τον Πανελευσινιακό με 2-1.

 

Ο Μάρκος Δήμος ο οποιος σε μια ακόμη αναμέτρηση δεν θα έχει στη διάθεσή του του το σύνολο του έμψυχου δυναμικού, δηλώνει  αισιόδοξος και σίγουρος οτι οι παίκτες του θα κάνουν και πάλι το καθήκον τους.

“Ειναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην εδρα μας που είναι το δυνατό μας όπλο. Παίζουμε με μια ακόμη κρητική ομάδα που αν κρίνουμε από τις άλλες  δύο θα έχει ανάλογη δυναμική. Πρέπει να παρουσιαστούμε και πάλι συγκεντρωμένοι για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στην έδρα μας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το νέο κύκλο δύσκολων αγώνων που έχουμε μπροστά μας. Σε ένα ακόμη παιχνίδι έχουμε απουσίες αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτές γιατί αποδείξαμε οτι το ρόστερ μας είναι αξιόλογο ακόμη και αν απουσιάζουν παίκτες οπως ο έμπειρος Γιάννης Χρυσάφης. Θα παίξουμε και πάλι μπροστά στον κόσμο μας που είναι ο δωδέκατος παίκτης μας με μοναδικό στόχο τη νίκη για να τον ευχαριστήσουμε που Κυριακή με Κυριακή  ολοένα και αυξάνεται,  υποστηρίζοντας με πάθος  την προσπάθεια μας ”

 

Ο Γιάννης Χρυσάφης που ταλαιπωρήθηκε όλη την έβδομάδα από τράβηγμα στο δικέφαλο δεν ξεπέρασε το πρόβλημα κι έτςι θα απουσιάσει  για πρώτη φορά φέτος από την ενδεκάδα αλλά και την αποστολή.

 

 

Στο παιχνίδι με το Γιούχτα οι οπαδοί του Ιωνικού αναμένεται να δώσουν εντυπωσιακό παρών και να ενισχύσουν την ομάδα ώστε να φθάσει σε μια ακόμη νίκη. Αυτή τη φορά μάλιστα εκτός από τους οργανωμένους οπαδούς που δεν αφήνουν ποτέ μόνη την ομάδα, τον παλμό στην κερκίδα θα δώσουν και οι μαθητές σχολείων της Νίκαιας, μετά την καμπάνια που εγκαινίασε αυτή την έβδομάδα ο ΑΟ Ιωνικός σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων της περιοχής με σκοπό την τόνωση του ενδιαφέροντος της μαθητιώσας νεολαίας για την ιστορική ομάδα της Νίκαιας.

Tην τριάδα των διαιτητών του κυριακάτικου παιχνιδιού απαρτίζουν οι Γεώργιος Γκριτζέπης, Ιωσήφ Νίκα, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας). Παρατηρητής είναι ο Παναγιώτης Αργύρης (Κορινθίας).

 

Η ζήτηση των εισιτηρίων τα οποία διατίθενται στην τιμή των 5 ευρώ για την θύρα “3” και των 10 για τις θύρες “1” και “2” είναι μεγάλη. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους και την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, απο τις 13.00 μέχρι και τις 15:00 ( ώρα έναρξης του παιχνιδιού)  από τα ταμεία του γηπέδου της Νεάπολης. Οι γυναίκες, τα παιδιά και οι μαθητές μπορούν, με ελεύθερη είσοδο,  να παρακολουθήσουν τον αγώνα απο την οικογενειακή – μαθητική εξέδρα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply