Connect with us

4ος Όμιλος

Κάλεσμα από την Προοδευτική στον κόσμο

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Προοδευτική έκανε γνωστό ότι θα φιλοξενήσει με άψογο τρόπο τον Ιωνικό στο ντέρμπι της Κυριακής όπως είχε πράξει και η ομάδα της Νίκαιας. Παράλληλα, στο κείμενο απευθύνεται κάλεσμα τον κόσμο προκειμένου να αποτελέσει το 12ο παίκτη και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Αναλυτικά, το κείμενο
H διοίκηση της Προοδευτικής ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ιωνικό, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
 
«Πάντα τα παιχνίδια με τον Ιωνικό είναι ξεχωριστά  για την ομάδα μας το ίδιο και αυτό που έρχεται, ωστόσο πρέπει να θυμόμαστε, ότι δεν πρέπει να  ξεχνάμε ότι η μεγάλη αγάπη  μας για την Προοδευτική δεν πρέπει να μας κάνει να ξεφεύγουμε.
 
 Ο επίσημος Ιωνικός μας φιλοξένησε άψογα  στο πρώτο παιχνίδι, το ίδιο επιβάλλεται και  πρέπει να πράξουμε κι εμείς.
 
Καλούμε τον  φίλαθλο κόσμο της  ομάδας μας να  έρθει στο γήπεδο, να γίνει ο 12ος παίχτης της Προοδευτικής στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, να ζήσουμε μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα που μόνο όσοι είναι Προοδευτικάνοι γνωρίζουν.
 
 Ιδιαιτέρως θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλο τον κόσμο μας να αποφύγει κάθετί που μπορεί να αποβεί καταστροφικό,  επιζήμιο στην προσπάθεια που κάνουμε.
 
 Δεν πρέπει να πετάξουμε κανένα μπουκάλι, κανένα αντικείμενο, να αποφύγουμε καπνογόνα, κροτίδες που  ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο την ομάδα μας.
 
 Καλούμε όλους μας να προφυλάξουμε την ομάδα μας, το γήπεδο μας.