Connect with us

slideshow

Κάλεσμα σε Δρίτσα οι οπαδοί του Βύζα

Ανακοίνωση της Λέσχης- Φίλων

Published

on

Έκκληση στον υποψήφιο επενδυτή του Βύζαντα Μεγάρων, Βασίλη Δρίτσα, να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Λέσχη Φίλων του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι οργανωμένοι οπαδοί του Βύζαντα και μέλη της Λέσχης Φίλων Βύζαντα κάνουμε την ύστατη έκκληση, στον υποψήφιο αγοραστή της ΠΑΕ Βύζας κ.Βασίλη Δρίτσα να έρθει και να επενδύσει στην οικογένεια της ομάδος που λέγεται ΒΥΖΑΝΤΑΣ, το καμάρι της πόλης των Μεγάρων.

Ο Μεγαρικός Λαός που τόσο αγαπά και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις επί δεκαετίες τον Βύζα, έχει ανάγκη από μια νέα ελπιδοφόρα και υγιή προσπάθεια από ανθρώπους και επιχειρηματίες σαν τον κ.Δρίτσα τον οποίο και θα στηρίξει έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις.

Η ώρα μηδέν για τον ιστορικό μας σύλλογο είναι προ των πυλών, ο κόσμος των Μεγάρων μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει δείχνει ”ανήμπορος” να συνεχίσει να πηγαίνει στο γήπεδο και να παρακολουθεί μια ”άρρωστη” κατάσταση σαν και αυτή που βιώνουμε όλοι μας αυτό το καιρό στον Βύζα, και αν δεν αλλάξει κάτι ΤΩΡΑ-ΣΗΜΕΡΑ στην ομάδα για να εξυγιανθεί και να ορθοποδήσει τότε αύριο θα είναι αργά. Δεν θα υπάρχει αύριο..

 

Υ.Γ.: 1) Δεν θα θίξουμε αλλά θα σεβαστούμε την αδυναμία του προέδρου Τραγκουμανίδη να μην μπορεί πλέον να συνεχίσει να προσφέρει όσα προσέφερε τα προηγούμενα χρόνια, όμως θα πρέπει να παίξει ο ίδιος τον ρόλο του εγγυητή ώστε να μεταβιβαστεί η ομάδα με την πιο συμφέρουσα λύση ως προς τον νέο υποψήφιο αγοραστή. Το οφείλει στην ιστορία, τον κόσμο και την αγάπη που έχει στον Βύζα.

 

2) Στην εξευτελιστική κατάσταση που έφτασε ο σύλλογος, δεν έχουν ευθύνη μόνο οι διοικούντες της ΠΑΕ Βύζας αλλά και πολλοί ακόμα που θα κατανομαστούν ένας-ένας όταν έρθει(που κανείς μας δεν θέλει) η στιγμή να διαλύσει η ομάδα. Από αιρετούς, τοπικούς επιχειρηματίες, κλπ.

 

3) Εκτός από την ομάδα μαζί στην διάλυση αν δεν επέλθει η συμφωνία με τον κ.Δρίτσα για την νέα ημέρα στο σύλλογο, προς διάλυση θα οδεύσει και η Λέσχη Φίλων Βύζαντα. Οι λόγοι είναι πολλοί και θα αναλυθούν εάν συμβεί κάτι τέτοιο, που το απευχόμαστε φυσικά. Δυστυχώς στα λόγια ήταν όλοι παρόντες, στην πράξη αποδεικνύονται οι μεγάλύτεροι ”απόντες”! Αυτά προς το παρόν μέχρι νεωτέρας…».

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply